2777
2789
هیچکدوم😁😁

بچه اعصاب میخواد خودت ک باید بهتر بدونی😑

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه خبره؟ الان دیگه اکثرا تک فرزند ن تو این جامعه همون یکی ۲تا بسه مگه چه امکاناتی دارن بچه ها مگه تو اروپا زندگی میکنیم که بابت هربچه کلی امکانات بدن ایران ۲تا بچه بیشتر داشته باشی الان تو این شرایط واقعا سخته خیلیییی باید وضع مالیت خوب باشه لطفا خودخواهی و بزارید کنار 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
خوش بحالت حتما اعصابت می کشه دیگه.  و حتما این توان رو در خودت میبینی.  من یه دونه هم نم ...

اتفاقا اصلا حوصله ندارم ولی شوهرم و خانواده هردومون میخوان

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑
من دوقلو باردارم با قرص لتروزون  پیشنهاد میکنم  یدونه حامله شی جز اینکه خواست خدا باشه دوق ...

لرزون دوقلو میکنه؟ منم میخوام ب امید خدا دو یا س سال بعد اقدام کنم حتما دوقلو میکنه؟ 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
من دوقلو باردارم با قرص لتروزون  پیشنهاد میکنم  یدونه حامله شی جز اینکه خواست خدا باشه دوق ...

اره منم از این موردش خیلی میترسم مشکل اینجاس نمیتونم ی حا وایسم

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑

میگی نه اعصاب داری و نه پولداری دقیقا چهارتا بچه رو میخوای چه کنی!

اونا میخوان خودتب اید شرایط خودت رو بسنجی!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ببخشید پی چطور میخوای بزرگ کنی؟

اخه گاهی شوهرم میگه بچه بیاریم، من وحشت میکنم. 

تصور اینکه یه نفر دیگه تو خونه باشه دیوانه م میکنه. اصلا نمیخوام.

سخت نیست بچه داشتن؟

ببخشید چون تجربه دارین ازتون میپرسم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام