2777
2789
سلام خانما تازه مادرو خواهرشوهرم درروزدن من ازوقتی کرونااومده درروبراکسی بازنمیکنم الامواقع ضروری اونم باتلفن زدن قبلش که بدونم کیه وبراچی اومده تازه هم مادر وخواهرشوهرم درروزدن  نفهمیدم اولاخودشونن بعد که دوبار تماس گرفت وهی دررو میزدن فهمیدم خودشون هستن نه جواب تلفنو دادم ن در رو باز کردم  چون خیلی میترسم واحتیاط میکنم چون باردارم ویه پسرپنج ساله دارم خواهشا بگین اشتباه کردم کارم بدبوده عذاب وجدان داره منومیکشه ...
میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودم همین کارو میکردم بعدش هم زنگ میزدم میگفتم تماس گرفته بودین امری داشتید؟ اگه گفتن اومده بودیم دم خونتون میگفتم وظیفه ماست بیایم ولی نه میریم نه مهمون می‌پذیریم تا شرایط عادی شه

کارت درست بوده ، منم بودم همینکارو میکرد ، چرا توی این شرایط پا شدن اومدن !!

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

درسته احتياط واجبه ولي خب راه هاي پيگيري مشخصه بيان خونتون نچسبين بهشون و وقتي رفتم ظروفي ك استفاده كردن و دستگيره ها رو ضد عفوني كنين نه اينكه راه نديدن خيلي زشته واقعا

بله كارت بي ادبانه بوده خيلي

اخه مادرشوهرم اصلارعایت نمیکنه تادیروز جشن بودن وموقه روبوسی تاپنج شیشتابوسم نکنه ول کن نیست بخدا نزدیکای زایمانمه خیلی میترسم اخه حق ندارم بترسم گناه من وبچهام چیه

درسته احتياط واجبه ولي خب راه هاي پيگيري مشخصه بيان خونتون نچسبين بهشون و وقتي رفتم ظروفي ك استفاده ...

اونارعایت نمیکنن بخدا دیروز پاشدن رفته بودن جشن بخاطرهمین ترسیدم راشون بدم

اخه مادرشوهرم اصلارعایت نمیکنه تادیروز جشن بودن وموقه روبوسی تاپنج شیشتابوسم نکنه ول کن نیست بخدا نز ...

بوسيدن و ايناش واقعا اشتباهه درست نيست بهتره بهشون تذكر بدي در اين مورد.آخه جشن چه موقع؟