2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار عزیزم

سکوت میکنم تا خدا سخن گوید.                              رها میکنم تا خدا هدایت کند.                              دست برمیدارم تا خدا دست به کارشد.                     و به اومیسپارم تا آرام شوم.🌹مردم سرنوشت شمارو تعیین نمی کنند خدا سرنوشت شمارو تعیین می کند🌹
مگ دیشب چیشد لطفااااکامل بگو اگ حدصله داری

یه خانومی عکس گذاشته بود بعد سرچش کردن گوگل عکسو اورد بالا و لی تو سایتای پور.ن بوده...

کاشف ب عمل اومد خانومه قبلا عکس گذاشته بوده تو سایت یه از خدا بیخبر عکسشو منتشر کرده زیرش نوشته صیغه و شماره تلفن گذاشته

نکنید اینکارارو

وجود صبح شنبه خیانت ب بشریته خداییش😤👊

خوشگله ولی آب زیر کاه😁

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘