2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک

110 بازدید | 22 پست

دخترم ۱۹روزشه چند شبه ک از ۱تا۴صبح گریه میکنه و غر میزنه دکتر بردمش گفت کولیکه شکمش درد میگرفت گریه میکرد راهی درمانی چیزی بلدیدکمکم کنید؟دکتر فقط قطره دایمیتیکون داده ک خوب نمیخوره

من ک پسرمو رو دستم دمر میزاشتم تو خونه میچرخوندم بعدشم براش تو خونه با پتو ننی درست کردیم مبخوابوندم تواون خوب بود

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های کولیک تقریبا تا چهار ماه بد خواب هستن کم کم درست میشه من قطره کولیک ای میدادم اما بازم بیتابی رو دارن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من ک پسرمو رو دستم دمر میزاشتم تو خونه میچرخوندم بعدشم براش تو خونه با پتو ننی درست کردیم مبخوابوندم ...

عادت نکرد؟ 

يا مولاتي يا فاطمة اغيثيني...ياصاحب الزمان ادركني يا صاحب الزمان اغثني...
ترنجبین خوبه؟

ترنجبین ربطی به دلدرد نداره برای درمان زردی به نوزاد میدن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عادت نکرد؟ 

چرا تا ۱ سال همین روندو داشتم ولی خب باز حداقا تونستم بخوابم دیگه اوایل تاصب بیدار میموندم ولی ۱ سال کامل تو ننی خوابید مسافرت رفتنیم با پتو با شوهرم‌تکون میدادیم بخوابه بعد ۱ سال ی مت بی قراری کرد ولی گذاشتم تو کالسکه و روپا دیگه پتو از سرش افتاد

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
اسم قطره چیه؟

قطره کولیک اِی و شربت اهورا نی نی