2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس چیه..چیزه بدیه؟؟

جای نگرانی نداره اکثر بچه ها دارن دکتر دارو میده خوب میشن معمولا با نشستن و کم کم غذا خور شدن حل میشه 

باید به پهلو بخوابونیش حتما

روی سطح صاف نخوابونیش منظورم شیب دار باشه سرش بالاتر از بدنش باشه 

شیرم زیادی از حد نده بهش 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
رفلاکس چیه..چیزه بدیه؟؟

بر گشت رو میگن رفلاکس

رفلاکس معده یعنی برگشت اسید معده.وقتی شیر میخوره سریع نخوابونش .اروغشو بگیر .چیزی نیست.تو این موقعیت دکتر بردن نمیخواد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹
نه همه بچه ها دارن

واقعا.نگاه یچه منم داره میره توچهارماه..بعضی اوقات سینه اش خس خس میکنه..وقتیم که شیرم پرزورمیپره به گلوش خیلی سرفه میکنه..عطسه سرفه هم خیلی کم داره؟؟دخترشمام امینجوره..چی داددکتربهش..دارو؟؟چون من دکتربردم میخام ببینم همین داروهاروداده یانه

بر گشت رو میگن رفلاکس رفلاکس معده یعنی برگشت اسید معده.وقتی شیر میخوره سریع نخوابونش .اروغشو بگیر . ...

مطمئنی..یعنی خس خس میکنه سینه اش نبرم.یاسرفه داره بعضی موقع ها.

آروغشو میگیری؟ بعد استفراغ میکنه دختر من از دماغش هم میومد به حالت خفگی میرفت از ترسم شبا نمیدونستم ...

اره بعضی وقتامیگیرم..خوب بعضی وقتاهرچی میزنم پشتش اروغ نمیکنه