2777
2789

من خودم مطالعه کتابهای ادبی، پازل درست کردن، یه دوره مطالعاتیِ تاریخ برداشتم چون تاریخم ضعیف بود، نقاشی و طراحی کردن، وب گردی و گاهی ورزش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت لعنت به این گوشی همش تو دستم 

تا یه علایمی پیدا میکنم سرچ میکنم میمیرم تا جوابش بیاد اه خسته شدم 

منم باید یه کاری کنم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

فقط خواب  خوردن 

تمیز کردن خونه اشپزی بچه داری و از همه مهم تر جرو بحث باشوهر

قبلا سر کار بود چقد خوب بود قدر ندونستم🐐

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
من زبان میخونم ..میشه راجب دوره تاریخ ی توضیح بدی منم تاریخم خیلی ضعیفه

خب یه کتاب تاریخ جهان که قطور نباشه و با جزئیات نباشه انتخاب کردم. و یه چکیده ی تاریخ ایران اثر حسن نراقی. بعد یه دور میخونم داستان وار بعدش شروع میکنم خلاصه نویسی که یادم بمونه و یا خواستم بعدا مرور کنم داشته باشم