2777
2789
عنوان

چجوری میشه ی مردی ک پشت همه است جز تو رودرست کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هرکی ی جوریه 

بعضیا میبینی با محبت ب خانواده ی شوهر و ...شوهرو جذب خودشون میکنن بعضی ها هم با سلیطه بازی حقشونو میگیرن 

بخدا پنج سال با هر ساز شوهرم رقصیدم صبور بودم با وضعیت مالی بدش کنار میومدم با دخالتای مادرش کنار میومدم 

یکم اشتباه میکردم سریع روم اوار میشد چرااااااا همچین چیزی و ب مادرم گفتی چرا فلان جا کم کار کردی و...

من صبوری کردم محبت کردم ابداااااا بدی های مادرشو بهش نگفتم ولی چیشد اخرش اون شد ادم خوبه من بده 

من دیدم این ک پشتم نیست همه جا هم بهم بی احترامی میشه و کسی قد از خود گذشتگی های منو نمیدونه کاملا زدم ب سلیطه بازی 

درسته همچنان پشتم نیست ولی دیگه خر فرض نمیشم و ازم حساب میبرن و حقمو میگیرم 

از کدومش راضی هستی! ازبهم زدن یا از دستشوری کردن؟ 😁

از هر دو تاش خیلی راضی ام، بشدت راضی ام ، خیلی برام سخت بود دو سال کشید کنار بیام، دوسش داشتم ولی زندکی با اینجور ادما دق مرگ میکنه ادمو

آنچه بر خود نمیپسندی بر دیگری مپسند .

اصلا تا حدود سه سال اگر نظر دهنده خانوادش باشن نباید بگی به اونا چه چون خودت بده میشی

الکی نشون بده که به نظرات توجه میکنی ولی هیییییییچ کدومو عملی نکن 

صبر میخواد کم کم درست میشه😥😥😥😥😥😥

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

منم مث تو بودم ولی چون خونه ی مادرشوهرم اینا مینشستیم اینجور بود الان مستقل شدیم عالی شده 

چون تو حال و هواشون نیس و سرو سنگین هفته ای یه بار میریم 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
اوووف میخواست اصلا درست نشه!

😂😂😂حالا همونم خیلی خوب بود چون حداقل بقیه خانواده تونستن یه تکونی بخورن یذره اسایش داشت باشن

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
مثه اینکه منم باید راه تورو پیش برم

باور کن هرچی خوبی کنی صبوری کنی قناعت کنی و دم نزنی 

اخرش میدونی چی میگن 

ما خوبیم ما بهترینیم تو از هیچی کمبودی نداری 

ولی اعتراض ک کنی میفهمن خودشونم زیاد خوب نیستن 

من الان کوچکترین بدی مادرش بهم بکنه میام بهش میگم میدونم خاله زنکیه میدونم همچنان پشت مادرشه ولی بازم حرفمو زدم و اون فکر نمیکنه من شیطانمو بقیه قدیسه

دیگه از من بدتر نبودی که مادرشوهرم زنگ میزد شوهرم میگفت با شامت سالاد نخور سردیت میشه 

داری میری مهمونی شیرینی تر بخر بگو یه ردیفش ناپلئونی باشه

روزی ۱۵ بارم باهم صحبت میکردن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
 جایگزین براش پیدا کردی بعد کنار گذاستیش ؟

نه ، مجردم الان حوصله کسی رو هم ندارم فعلا تا ببینم چی میشه، بنظرم کسی جایگزین کسی نمیشه همه یه گوشه ای تو ذهن میمون و جای خودشونو دارن فقط ادمای جدید پیدا میکنی

آنچه بر خود نمیپسندی بر دیگری مپسند .
😂😂😂حالا همونم خیلی خوب بود چون حداقل بقیه خانواده تونستن یه تکونی بخورن یذره اسایش داشت باشن

نه دیگه سن و تایم اضافه ندارم اون هم ۳۰ سال انتطار و غصه و استرس بزارم تا آقا درست شه  

باور کن هرچی خوبی کنی صبوری کنی قناعت کنی و دم نزنی  اخرش میدونی چی میگن  ما خوبیم ما به ...

ولی من صبوری کردم البته به استثنا که سه بار با مادرشوهرم دعوای شدید کردم کار به فحش رسید 

البته بعد سومین بار یکم بهتر شده ،ولی خیییلی بیخیال تر شدم