2777
2789
عنوان

کیا هواپز دارن بیان یه لحظه لطفاااا

1035 بازدید | 24 پست

من مرغ توش پختم خیلی خوب گریل شد

ولی میخوام کیک درس کنم بار اول

تو پلو پزم همیشه درس میکنم عالی میشه 

هرچی سرچ میکنم بیشتر درباره کیک ناراضی بودن که وسطش حالت خمیریه. کسی داشته استفاده کرده برای پخت کیک. راضیه؟؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پایه کوتاه رو بزار قالب کیک رو بزار روپایه 

و مایه کیک زیاد نباید بریزی که قطور باشه چون وسطش خام میمونه کیک با ضخامت کم درست کن.

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من کیک رو توش پختم 

اول که مایه کیک رو ریختم تو ظرف ، ظرفو برای ده دقیقه رو شعله پخش کن اجاق با حرارت پایین گذاشتم تا ته کیک بپزه ( روی ظرف درب گذاشتم ) تو این مدت هواپزم رو روشن کرده بودم تا گرم بشه بعد از ده دقیقه کیک رو گذاشتم تو هواپز تا روش بپزه البته این دفعه بدون درب

با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۵ دقیقه 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
من کیک رو توش پختم  اول که مایه کیک رو ریختم تو ظرف ، ظرفو برای ده دقیقه رو شعله پخش کن اجاق ب ...

خوبه اینجوری ینی بیشتر تو هواپز روش بهتر پخته میشه رو گازم خواهرشوهر درس میکنم با قابلمه خیلی خوب پخته میشه ولی من اینکارو نکردم و میترسم کیک خوب نپزه

خداییش این پلوپزا خوب چیزیه 

راحتم سر تایمش کامل پخته نیشه

اومدم خونه مامانمم میخوام تو هواپز بدرسم یکم مرددم خوب میشه یا نه