2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 47 پست
بیخیال...عه...😡نترسون خودتو....بچه اون حتما انسداد روده داشته ،اما بچه تو دفعش هر دو روز یه باره .. ...

مرسی خیالم راحت شدا 😍

داشتم میمردم از نگرانی الانم که هیچ جا باز نیس آدم وحشت داره از بیرون رفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از داروخانه میگیریم

از الان داری بهش خیانت میکنی....فکر نکن پدر مادر خوبی هستین..

پرزهای روده بچه به مرور از بین میره...چرا سر خود بهش دارو میدی...😡

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
من چی کار کنم حریف شوهر نمیشم

همه چیز دست مادره....اینو به من نگو که....صد در صد تو حساسی که اونم حساسه!!تو خودتو آروم کن و بگو بله هر روز پی پی میکنه ،شوهرتم  به مرور درست میشه

از الان داری بهش خیانت میکنی....فکر نکن پدر مادر خوبی هستین.. پرزهای روده بچه به مرور از بین میره.. ...

عزیزم سر خود نیست دکتر داده ما هم که هر روز نمی دیم وقتی ۲ یا ۳ روز نکنه و درد داشته باشه

من نه منم نه من منم😎
عزیزم سر خود نیست دکتر داده ما هم که هر روز نمی دیم وقتی ۲ یا ۳ روز نکنه و درد داشته باشه

خود دانی....اما یه روز به حرف من میرسی عزیزم.....که دیگه دیره و پرزهای روده بچه ت از بین رفته....

دکتر برای یکی دو روز که اونموع حتما یبوست داشته  داده اونو....نه اینکه هر بار ۳ روز شکمش کار نکرد بهش بدی

بردم شیاف داده دوبار استفاده کردم عالیه  فقط میترسم عادت کنه😕

اتفاقا دکتر برای اینکه خیال منوراحت کنه که خیلی ناراحت بودم شیاف نوشت. ولی گفت خیلی استفاده نکن عادت میکنه