2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 47 پست
شرایط بچت از کرونا خطرناک تره بچه دوستم اینجوری بود عملش کردن روده هاش عفونت کرد

عزیزم...میگه دو روز یه بار پی پی میکنه فقط کمی سفتتر ....برا چی میترسونیش😡😡😡

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط مدفوع نمیکنه

پس نگران نباش. میگم پسر من تا دو سالگیش اینجوری بود هفته یک بار پی پی میکرد. اونم‌خیلی سفت بود و خیلی هم گریه میکرد موقع دفع. ولی چند تا متخصص کودک بردم همشون گفتن اگر شیر خودت رو میخوره اشکال نداره. بعضیا اینجورین. الانم که پنج سالشه هر دو روز یه بار پی پی میکنه.

شرایط بچت از کرونا خطرناک تره بچه دوستم اینجوری بود عملش کردن روده هاش عفونت کرد

نه عزیزم خیلی خطرناک نیست. چون پسر من تا دو سالگیش هفته ای یک بار پی پی میکرد. دکتر هم چند جا متخصص اطفال بردم همشون گفتن اشکال نداره.

بچه دوستتون تب واینا داشت؟؟😶

نپرسیدم عزیزم ولی از وقتی عمل کرده شوهرم وسواس شده هی میگه بچه امروز پی پی کرده یا نه که اگه نکرده سریع بهش شربت انجیر میدیم ما که خیلی میترسیم

من نه منم نه من منم😎
البته من شیر خشک ببلاک میدما یعنی از اونم هس

شیر خشک رو میگفت تا سه چهار روز اشکال نداره. حالا اگر شماره دکتر متخصص رو داری تلفنی مشاوره بگیر. تو این وضعیت بچه رو بیرون نبری بهتره

بچه دوستتون تب واینا داشت؟؟😶

بیخیال...عه...😡نترسون خودتو....بچه اون حتما انسداد روده داشته ،اما بچه تو دفعش هر دو روز یه باره ....

دختر من نوزاد که بود یه بار ۱۰ روووز شکمش کار نکرد ...بردم متخصص...دعوام کرد و گفت برا این چیزا نوزادو نمیبرن دکتر....

نپرسیدم عزیزم ولی از وقتی عمل کرده شوهرم وسواس شده هی میگه بچه امروز پی پی کرده یا نه که اگه نکرده س ...

از الان دارید علنا روده های بچه رو خراب میکنید 😞😞😞نکن خواهر من..نکن....