2777
2789
عنوان

تنظیم خواب نوزادکمککک

141 بازدید | 27 پست

نوزادم ۲۵روزشه شب تاصبح منوباباش رواذیت میکنه جیغ میزنه گریه میکنه ازساعت دوازده تا۶صبح همینه کارش بازخوابشوازساعت ۷شب تادوازده میکنه نمیدونم چیکارکنم خوابشوبندازه به ۱۲به بعد

😐چکار داری بچرو!حالا من خودم و ساعت کاریش بیوفته شب چون صبا خوابم خودم😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کولیک یا رفلاکس نداره؟

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بعداز دو ماهگی خوابش تنظیم میشه، سه بار وقت اذان تو گوشش اذان  بذار از اذان صبح شروع کن، بعد اذان ظهر بعد مغرب سر وقت خودشون امتحان کن انشاالله جواب بگیری اینو شنیدم البته

شاید نفخ داره واسه همین؟من پسرم خیلی نفخ شدیدی داشت علتش هم این بود ک مادرشوهرم قنداقش میکرد اصلا یه دقه هم نمیزاشت باز باشه وقتی هم بازش میکرد چنان جیغ میزد که زود دوباره قنداق  میکرد روشم دوتا پتو مینداخت تو هوای گرم😶😶😶

من بردمش دکتر گفت تنها دلیلی ک گریه میکنه نفخش هست و نفخش هم اززیاد پوشوندنشه... از روزی ک لباساشو کمتر کردم و ققنداق نمیکنم خداروشکر اروم شد ..وگرنه پسر من شبو روز گریه میکرد ..منم ک بچه اولم بود هیچی بلد نبودم 🙄مادرشوهرم ب حساب اینکه چنتا بچه بزرگ کرده دهن بچه منو سرویس کرد تا دوماهگیش

نمیدونم دکترمتخصص اطفال نیس 

قطره کولیکز بگیر بده بهش برای بچه من خوب بود یا شربت گریپ میکسچر ایرانی هم خوبه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه