2777
2789
عنوان

تنظیم خواب نوزادکمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 27 پست
شاید نفخ داره واسه همین؟من پسرم خیلی نفخ شدیدی داشت علتش هم این بود ک مادرشوهرم قنداقش میکرد اصلا یه ...

من اصلاقنداقش نمیکنم برانفخش شربت کولیکیزمیدم که فایده نداره نمیدونم دیگه چیکارکنم

عزیزم پسر من تا ۶ماهگی همین بود و تا ۱۴ماهگی هم شبا دوبار برای شیر بیدار میشد.

کلا ۱۴ماهگی دندون دراورد ولی تا دوسال و سه ماه شیر خودم رو میخورد و اشتهای غذاش خیلی کم بود.

بچه به بچه این تایم ها فرق میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلاقنداقش نمیکنم برانفخش شربت کولیکیزمیدم که فایده نداره نمیدونم دیگه چیکارکنم

شربت گریپ واتر روزی ۳بار بهش بده حتی اگ دلدرد هم نباشه من همینکارو کردم خداروشکرخوب شد گریه هاش 

کولیکیز.کولیکید.گریمیچرهمه چی دادم

اینا برای رفع دل درد بد نیستن ولی تنظیم ساعت خوابشون با اینا درست نمیشه. گریپ میکسچرهم فقط خارجیش خوبه ایرانیا هیچ کاری نمی کنن

دایمیتیکون رو هم تست کن این برای کولیک پسر من جواب داد. خدا خیر بده خانم دکتر رو . اتفاقی پیداش کردیم الانم اسمش یادم نیست فقط اون تونست دردش رو بخوابونه تو ۵ماهگی البته بهش دادیم

وای چه قدرسخته چه جوری خوابش خوب شد

وقتی یه ساله شد صبح ۱۱ بیدار میشد ظهر نمیزاشتم بخابه شب هم خاب به سرش نیزد تا۲/۳بیدار بود الان شوهرم گیر دادع صبح ساعت۱۰ بیدار میشیم پسرمم ۱۱ شب خوابش میاد اونقدر راحت شدم این یه نمونه از کارایه خوب قرنطینه با شوهر 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
همین کولیکیزکه میدم دایمیکیتون هم داره

نه تاثیر خالصش بیشتر از ترکیبش بود. البته تو پسر من کولیک کیدز جواب نداد.

باور کن الان روزای خوبته. هر چی بزرگتر میشن مشکلاتشون بدتر. الان 4سالشه و هنوزم شبا بیدار میشه ببینه من هستم یا نه اصلا نمی توتم حداش کنم در صورتیکه از  شش ماهگی تو اتاقش میخوابوندم ولی به مرور که راه افتاد و خودش قدرت تشخیص پیدا کرد راه میفتاد میومد تو اتاق ما . الانم رسما همه تو اتاق اقا میخوابیم.