الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینا برای رفع دل درد بد نیستن ولی تنظیم ساعت خوابشون با اینا درست نمیشه. گریپ میکسچرهم فقط خارجیش خوبه ایرانیا هیچ کاری نمی کنن
دایمیتیکون رو هم تست کن این برای کولیک پسر من جواب داد. خدا خیر بده خانم دکتر رو . اتفاقی پیداش کردیم الانم اسمش یادم نیست فقط اون تونست دردش رو بخوابونه تو ۵ماهگی البته بهش دادیم
وقتی یه ساله شد صبح ۱۱ بیدار میشد ظهر نمیزاشتم بخابه شب هم خاب به سرش نیزد تا۲/۳بیدار بود الان شوهرم گیر دادع صبح ساعت۱۰ بیدار میشیم پسرمم ۱۱ شب خوابش میاد اونقدر راحت شدم این یه نمونه از کارایه خوب قرنطینه با شوهر
نه تاثیر خالصش بیشتر از ترکیبش بود. البته تو پسر من کولیک کیدز جواب نداد.
باور کن الان روزای خوبته. هر چی بزرگتر میشن مشکلاتشون بدتر. الان 4سالشه و هنوزم شبا بیدار میشه ببینه من هستم یا نه اصلا نمی توتم حداش کنم در صورتیکه از شش ماهگی تو اتاقش میخوابوندم ولی به مرور که راه افتاد و خودش قدرت تشخیص پیدا کرد راه میفتاد میومد تو اتاق ما . الانم رسما همه تو اتاق اقا میخوابیم.