2777
2789

مدت زمان خواندن این پست" 3 دقیقه" می باشد.

قسمت اول

تا حالا دقت کردین به کاکتوسی که تو اتاق تون هست؟ چرا کاکتوس رو انتخاب کردین؟ چون راحته نگهداریش حتی اگه فراموش کنید  چند روز بهش آب ندین اوکی هست و کاکتوس زنده میمونه. ولی کاکتوس هیچ وقت اونقدی که باید رشد نمیکنه مثل گیاه های دیگه.

ممکنه این محدودیت ها به خاطر گلدونش باشه یا شرایط اتاق تون.

ناراحت نمیشین اگه بگم خیلی از ماها حتی خودم شبیه این کاکتوس هستیم. ما فقط زنده ایم بدون اینکه رشد داشته باشیم. بدون اینکه پیشرفتی رو  ببینیم.

لطفا کاکتوس نباشیم.  

تصور کنید در دانشگاه مورد علاقه تون هستین . با کلی دوستای جدید, سیستم آموزشی جدید, غذای جدید و... روبه رو شدین. و بعد از تموم شدن کلاسا و رفتن به سمت منزل, غذای مامان پزی وجود نداره.

حتما با خودتون میگید مشکلی نیست بهش عادت میکنیم. زندگی میکنیم ولی بازم شد مدل کاکتوسی زنده موندن!

قبلا از اینکه بگید من میخوام اپلای کنم از خودتون این  دو سوال مهم رو بپرسید

• چه چیزی باعث رشد و پیشرفت من میشه؟
  • کجا و چه جور شرایطی و چه چیزایی که من برای پیشرفت نیاز دارم رو داره؟

آمریکا و ولش، اصلا ببین افغانستان و اتیوپی رامون میدن یا نه😑

کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳

قسمت دوم

درواقع میشه خودشناسی خودمون که بارها اسمشو شنیدیم. خودشناسی کلی مزیت داره اولیش اینه که می فهمید از بین هزاران دانشگاه خارجی به دردبخور یا نخور کدوم مناسب شخص شماست دومین مزیتش اینه که متوجه میشید نقاط قوت و ضعف شما چیه که بازهم برای نوشتن یه اپلیکیشن لتتر فوق العاده مناسبه. نقاط قوتی که دارین باعث میشه از بین صدتا ... هزارها  نامه پذیرش, شمارو انتخاب کنند. و همین طور نقاط ضعف تون که حق مسلمه اوناست که بدونن .  هرگز مخفیش نکنید.

قدم اول تحقیق

درمورد دانشگاه ها سرچ کنید و لیست شون  رو داشته یاشید. با دلیل ! نه اینکه چون ساختمونش خفنه بریم اپلای کنیم.

توصیه اکید : هزاران اسم دانشگاه در کشور موردعلاقه تون هست ولی بیاین واقع باشید.

مورد داشتیم تو لیستش دانشگاه هارواردو نوشته . متناسب با توانایی هاتون لیست رو بنویسید. و اینجا دقیقا زمانیه که اون لیستی که همیشه در ذهن داشتین آب میره و کوچولوتر میشه. ایرادی نداره.

( البته تحقیق کردن قبول دارم سخته گیج کننده است و منجر به ناامیدی میشه گاها)

هرگز فکر نکنید یک دانشگاه دقیقا مثل دانشگاه دیگه هست. سیستم هاشون متفاوته دقت کنید.

وقتی تو سایت دانشگاه موردنظر میرید حتما ببینید که چه چیزهایی لازمه برای اپلای کردن تو دانشگاه و پذیرفته شدن.

وقت بذارین برای تحقیق شما نمیتونی بدون تایم در مورد چیزی بدونین شما گاد او نالج نیستید .

به طور وسط 10 ساعت برای هر دانشگاهی که میخواین اپلای کنید وقت بذارید . 10 ساعت یک دانشگاه

این تحقیق, تکلیف درسی شما نیست .آینده شماست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسمت سوم

قدم دوم نوشتن اپلیکشین لتتر

این نامه شامل بخش های مختلفی مث ریز نمرات مدارک دانشگاهی نامه تاییدیه که استاد مینویسه, فعالیت هایی که داشتین... مقاله و نقاط قوت وضعف و سایر ایتم های رزومه میشه.

این بخش خیلی سرنوشت سازه آیا رزومه شما جوری هست که اونا مطمن باشن شما دانشجوی موفقی در دانشگاشون میشید یا نه ؟

آیا شما هم فکر میکنید مسئولان پذیرش غول های زشتی هستند که میخوان رویاهای شمارو نابودکنن؟

خیر اونا وقعا علاقه مندن به پذیرش دانشجو اما کار سختی که بهشون محول شده اینه که باید دانشگاه رو از بهترین گونه دانشجو پرکنند.

وقتی که اپلیکیشن لتتر شمارو میخونند میخوان بدونن شما کی هستید ایا شما میتونید بهترین  باشید؟

جمله معروفی هست که میگه نوشتن یه نامه پذیرش یه هنره

هزاران نامه خونده میشن ...

و همه اینها توسط یک آدم بررسی میشه نه یک کامپیوتر. بطور متوسط 20 دقیقه صرق خوندن نامه شما میشه چند ماه زحمتی که کشیدین در چنددقیقه . دردآوره واقعا  

قسمت چهارم

سوالات مهم در نوشتن نامه

نقاط قوت شما چیه؟؟؟؟

چجوری این نقاط قوت رو بنویسید؟؟؟؟

نقاط ضعف تون چیه و چجوری بنویسید؟؟؟؟

چیزایی که میخواین درموردتون بدونن ؟؟؟؟

آیا نامه شما و ایتم هاتون  واضح, روشن و مستقیم بیان شدن یاخیر؟؟؟؟

حالا میتونید قلم در دست ها گرفته و نامه اپلیکیشن تون رو بنویسید.

این کتاب میتونه براتون مفید باشه.

درآخر باید ذکر کنم کاکتوس گیاه مورد علاقه منه و یه عالمه دوسش دارم صرفا تو این مقاله یه مثال بود برای

جاافتادن مطلب

"باشد که رستگار شویم"