2777
2789

سلام 

بچه ها من یه پسر ۶ ساله دارم و یه دختر ۴ ساله 

پسرم ب امید خدا امسال مهر میره پیش دبستانی و دخترمم سال بعدش (دخترم نیمه اولیه یه سال زودتر میره)

خلاصه ک کم کم دارن بزرگ میشن 

حالا اصل مطلب اینکه ما خونمون ۲ خوابه هستش ک بچه ها یه اتاق من و شوهرمم یه اتاق 

حالا یه مدته افتاده ب سرم ک بچه ها دارن بزرگ میشن مدرسه ای میشن اشکال نداره ک اتاقشون یکی باشه؟؟؟

خواستم ببینم شما چه نظری دارین .خونمونم دوساله ایه ک خریدیم سخته برام عوض کنیم چون باید پول بزاریم روش تا خونه بزرگتر بگیریم

میگفتم با خودم پذیرایی رو کوچکتر کنم یه اتاق اضافه کنم ؟؟

یا الان زوده ب این چیزا فکر کنم بزارم حدود ۱۰ سالگی ب بعدشون؟

ممنون میشم با آرامش کمکم کنین شاید از نظر بعضیاتون دغدغه بیخودی باشه اما چیکار کنم خب ذهنمو مشغول کرده 😕😕😕😕 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازالان ک زوده

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بنظرم اگر امکان عوض کردم خونه ندارید خودتون یا پسرت بفرست هال بخابه ولی جداباشن

پسرم ب خاطر اینکه تفاوت سنیشون کمه با دخترم میترسم تو روحیش تاثیر بزاره چون الان حس مالکیت دارن دوتاشون رو اتاق 

نکنه بگم تو بخواب تو حال حس حسادتش تحریک بشه؟

بنظر من بستگی به خود بچه هاتونم داره اخلاقاشون اینکه نسبت به جنسیت همدیگه کنجکاوی دارن یا اینکه کل ...

پسرم با توجه ب سنش ک آشنا میشه با بدنش گاهییییییی ا‌وقات دیدم با خودش در حد چند ثانیه ور بره اما نسبت ب خواهرش اصصصلللااااا

[QUOTE=130295402]پسرم ب خاطر اینکه تفاوت سنیشون کمه با دخترم میترسم تو روحیش تاثیر بزاره چون الان حس مالکیت دارن دوتا ...[/QUOTخوب عزیزم میتونی تو حال ی دیوارکاذب بکشی شب موقع خواب تو شوهرت اونجا بخوابی شبیه پاراوان هستش صبح ها هم جمعش کن بااینکه باشوهرت توهال باشین راوبطتون رو برا وقتی بچه ها مهد کودکم بزارین

جداشون کن دخترت یه اتاق پسرتم یه اتاق خودتونم هال بخوابید چه اشکالی داره

اخه میدونی من و همسرم هم خیلی جوونیم معذرت میخوام از لحاظ رابطه و اینا باز ترجیحم اینه که خودمون حتما تو اتاق باشیم

[QUOTE=130295402]پسرم ب خاطر اینکه تفاوت سنیشون کمه با دخترم میترسم تو روحیش تاثیر بزاره چون الان حس ...

ب نظرت بد میشه پذیرایی کوچیک باشه و یه اتاق ۶ متری اضافه کنم تو هال؟

عوض کن،نذار شبا با هم بخابن،وسایلا یه جا باشه 

اصلا درست نیست توی یه اتاق.جدی بگیر،

ولی سعی کن یه جوری قانعشون کنی کاری نکن حساس بشن که چرا نباید تو یه اتاق باشن

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه
خونه ت رو عوض کن راهی نداری بچه هات بزرگ شدن

😓😓😓😓 از لحاظ مالی توانشو ندارم 

گاهی بسرم میزنه تراس خونمون بزرگه اونو اتاق کنم برا پسرم