2777
2789
عنوان

بچه های شما هم زمین میخورن؟

2464 بازدید | 24 پست

۱۹ ماهشه پسرم فک کنم یکسال و یک ماهش بود کامل راه افتاد.قبلش دستشو میگرفت راه میرفت

گاهی میخوره زمین یا عقب عقب میره سرش میخوره ب دیوار آروم ن در حدی ک شدید گریه کنه حتی.شاید اینکه ی بچه هلش بده بخوره زمین شدید گریه کنه یا اتفاقی بیفته شدیدا دردش بگیره یکی دوبار بوده این ۱۹ ماه

بچه های شما هم اینطورن؟

اگر بله واکنش همسرتون ب این اتفاق چیه؟

من خسته شدم دیگه شوهرم منو میگیره ب بار فحش های رکیک و میزنه

اصلا منم مقصر نباشم همینه ها میگه باید هر لحظه حواست باشه بهش.اما پیش خودش بخوره زمین میگه تقصیر من نبود چیکار کنم نشد بگیرمش.بمن چ آدم میشه دیگه.گاهیم میندازه گردن من ک تقصیر تو بود نباید بچرو ول کنی

من باید هم فرزندمو هم خونه زندگی و ناهار شامو مدیریت کنم تنهایی.بچه پیش همسرم باشه غر میزنه کار خاصیم نمیکنه.سعی میکنم خیلی مراقبش باشم تا حالا خداروشکر آسیبی ندیده

اما اتفاقه دیگه!چ کنم با بچه ک زیاد اینور اونور نخوره سرش یا زمین نخوره؟

با اون مرد چیکار کنم؟با ذهن خودم ک مریض شده فکر میکنه واقعا آدم بدیم چ کنم؟

اصلا واکنش مردای شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یا شما چقدرزمین خوردیم کتک خوردیم بزرگ نشدیم خیلی سوسول بازی نمیکنید 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه همینه میخوره زمین پامیشه باز میخوره زمین دلیل نداره که از بیتوجهی شما باشه 

زیاد رو بچش حساسه؟؟

بی توجهی زمانی هست که میدونی اگه در راهرو رو باز بزاری بچه میره رو پله و سقوط میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بدجور نمیفته فقط میخوره زمین.پاش جایی گیر کنه یا سرعتی بدوعه نتونه خودشو نگه داره

خوب بابا بچه همینه . اگه اینطوری نباشه که راه رفتن یاد نمی گیره . من تو عمرم نشنیدم یه بچه ای همینطوری یهویی بلند شه عین آدم بالغ راه بره!!!!

واقعا شوهرت سر چنین مساله ای شما رو میزنه؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بچه همینه میخوره زمین پامیشه باز میخوره زمین دلیل نداره که از بیتوجهی شما باشه  زیاد رو ...

ن بی توجه نیستم.حالت عادی.اصلا بچه دردشم نمیگیره ک حتی یذره بغض کنه ولی شوهرم منو ذله کرده.سخته برام تحملش.بخدا بار روانی جنگ و دعواهامون بیشتر از اون یک ثانیست ک افتاده

بدجور نمیفته فقط میخوره زمین.پاش جایی گیر کنه یا سرعتی بدوعه نتونه خودشو نگه داره

اون که طبییعیه بچه های من روزی چندبار زمین میخورن دنبال بازی میکنن 

ویتامین دی بده بهش با مشورت پزشک

خوب بابا بچه همینه . اگه اینطوری نباشه که راه رفتن یاد نمی گیره . من تو عمرم نشنیدم یه بچه ای همینطو ...

هم میزنه هم فحش رکیک میده و تهدید میکنه

ب بقیه هم میگه من عمدا اینکارو میکنم.مگه میشه ؟

اون که طبییعیه بچه های من روزی چندبار زمین میخورن دنبال بازی میکنن  ویتامین دی بده بهش با مشور ...

میخوره عزیزم مرسی

اطرافیان شمارو بده نمیکنن بگن از بی حواسی شماست؟