2777
2789
عنوان

خواهشا هرکی آپ 7030را داره بیاد

105 بازدید | 11 پست

پولی که قراره به ما بده دقیقا کجا میره؟ آخه میگه شماره کارت و رمز دوم را ذخیره نمیکنه...و اینکه حتما باید تو بانک پارسیان حساب باز کنیم یا با همون کارت بانک ملی و صادرات هم میشه

سوالتون رو نفهمیدم اما بانک صادرات نمیشه ملی و پارسیان میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم.شما خودتون دارید این اپ را؟

بله

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میشه یکم بیشتر توضیح بدین که چطوری باید استفاده کرد؟با  رمز دوم یا شماره کارت باید خرید کنی؟ و ...

منظورتون رو نمیفهمم فقط شماره کارت اگه خودت بخوای سیو میشه رمز هم هر بار خرید باید بگیره گزینه درخواست رمز پویا داره من باهاش قسط بیمه میدم خرید شارژ اینترنت کارت به کارت خرید اینترنتی خیلی کارها انجام میدم اگه نصب کردی صفحه اولش همه کارهاش هست

ممنون گلم    زیرمجموعه حتما باید داشته باشی تا پول بده؟

پول بده شما مگه منظورتون اپلیکیشن آپ نیست؟

نه من 7030 را دارم میگم چیز دیگه ایه اون    

ببخشید من اون رو ندارم