2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از سقط

274 بازدید | 12 پست

سلام ، من بیشتر از دو ماهه سقط داشتم توی ده هفته ، دلیل سقط هم تشکیل نشدن قلب.

تا ده روز پیش بقایا داشتم و ده روز پیش بقایا دفع شد. از همون روز من قرص الدی شروع کردم روزی یه دونه ولی خونریزیم بند نمیاد ک نمیاد ، خیلی کم شده ، در حد لک و گاهی یکم بیشتر از لکه (بعضی روزها)

چکار کنم خونریزیم بند بیاد؟؟؟

میتونم دو تا الدی بخورم؟؟

از عطاری رفتم دارو گرفتم ، سه روزه میخورم ولی قطع نشد.

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ال دی رو چرا خوردی؟

دکتر داد

چون بیشتر از دوماهه خونریزی دارم به شدت ضعیف شدم

الدی داد ک بند بیاد ولی نیومد الانم تعطیله

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
هیچ وقت از عطاری دارو نگیر اگه دیدی خونریزی ادامه داره باید بری دکتر

اخه تعطیله دیگه

نصب کن ب دردت میخوره https://gahvare.net/a/5e7cf1b03552c

تو برنامش پزشکی داره ک جواب بده؟؟

دکتر داد چون بیشتر از دوماهه خونریزی دارم به شدت ضعیف شدم الدی داد ک بند بیاد ولی نیومد الانم تعطی ...

آها

خواهرم دوتا سقط کرد کمتر از ۸ هفته 

ولی هیچ قرصی نخورد کلا بعد از ده روز اینا بند اومد ولی هر از گاهی تا ماه های اول لک بینی و  داشت

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
آها خواهرم دوتا سقط کرد کمتر از ۸ هفته  ولی هیچ قرصی نخورد کلا بعد از ده روز اینا بند اومد ول ...

منم نمیدونم چکار کنم واقعا خسته شدم از خونریزی

منم نمیدونم چکار کنم واقعا خسته شدم از خونریزی

با دکترت تماس بگیر . ولی خب لک بینی زیادم آزار دهنده نیس نسبت ب خونریزی. صبر داشته باش درست میشه

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
با دکترت تماس بگیر . ولی خب لک بینی زیادم آزار دهنده نیس نسبت ب خونریزی. صبر داشته باش درست میشه

یه روزی لک یه روز بیشتر از لک ، اتفاقا برای من واقعا آزار دهنده شده ۶۹ روزه پد میزارم دیگه واقعا عذابه

یه روزی لک یه روز بیشتر از لک ، اتفاقا برای من واقعا آزار دهنده شده ۶۹ روزه پد میزارم دیگه واقعا عذا ...

اره میفهمم ولی خب چاره چیه یا ب دکترت زنگ بزن یا برو پزشک عمومی چیزی اگ تحمل نداری