2777
2789

نی نی ام دو ماه و نیم داره تا یک هفته قبل سه تا پنج روزی یکبار دفع داشت و شل بود ... گلاب به روتون الان سه روزه که هر روزی یکبار دفع داره اما آبکی نیست زیاد...

شیر خشک نان اچ آ مخصوص نوزادان آلرژیک هم میخوره اما فقط وقتی خوابه میخوره تو بیداری اصلا شیشه شیر رو نمیگیره(با توجه به اینکه زیاد شیر خشک نمیخوره) بازم میتونه دلیل اسهالش شیرخشک باشه؟

روزی یکبار کجاش اسهاله بعدم شکم نوزاد به تعداد دفعاتی که شیر میخوره میتونه کار کنه شلم هست چون شیر میخوره دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یکبار کجاش اسهاله بعدم شکم نوزاد به تعداد دفعاتی که شیر میخوره میتونه کار کنه شلم هست چون شیر م ...

پس خداروشکر خیلی نگران شده بودم فکر میکردم باید همون منوال سه چهار روزی یکبار باشه

ممنون از راهنمایی

الان کجاش اسهال داره شل بودن مدفوع نوزاد طبیعیه مگه حالتش بلغمی باشه اینکه میگی شیشه درست نمیگیره ...

رفلاکس نداره خداروشکر

شیر نان اچ آ بو و مزه ی بدی داره واسه همین شیر خشک رو نمیخوره