2777
2789
عنوان

ناهارچی بار بذارم😢😢😢😢

260 بازدید | 18 پست

موندم چی بپزم تا بچه هام خوابن

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج هم دیروز خوردم حبوباتم بخاطر نوزادم نمیتونم مصرف کنم باد داره شدید

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ماکارانی

قیمه

قورمه سبزی

بادمجون

مرغ

عدس پلو

لوبیا پلو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
کوکو کتلت ماکارونی دمپخت قیمه قرمه باربیکیو

سپاس قرمه دیروز خوردیم سیب زمینی نداریم واینکه جدیدا قیمه هاخوب نمیشه از بس لپه هابدن😉

هر روز برنج خوردن که عیبی نداره

اینم حرفیه درسته