2777
2789
عنوان

ازخوبیهای شوهرامون بگیم...اگه موافقین بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 46 پست
خودمم ازین فکرا میکنم خرافاتی نیستم اصلا ولی هرچی فکر میکنم نمیشه ی ادم یهو انقد تغییر کنه رابطه انق ...

کاش براش استخاره میگرفتی 

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم ازین فکرا میکنم خرافاتی نیستم اصلا ولی هرچی فکر میکنم نمیشه ی ادم یهو انقد تغییر کنه رابطه انق ...

خدابهت صبربده واقعا سخته این حس ادمومیکشه

فعلا سه ساله میشناسمش و خیلییییییییییی عالیه فریز کنم همینطوری بمونه عالیع😂یا خشکش کنم بزارم ویتری ...

ازدواج کردین؟

میدونی اگه شوهرم ازاول اینطوری بود اصن مشکلی باش نداشتم چون خیلی مردا اینطورین از اول ک خیلی زبون ندارن و اینا

ولی این محشر بود از اول ینی دورم میگشت یهو کلا بهم ریخت

تو سخت ترین شرایط زندگی که هیشکی رو نداشتم پشتیبانم بود و دلسوزیمو کرد و هرکاری از دستش از مادی روحی ...

واقعادوست داره این چقد خوبه ادم همچین کسی توزندگیش باشه

میدونی اگه شوهرم ازاول اینطوری بود اصن مشکلی باش نداشتم چون خیلی مردا اینطورین از اول ک خیلی زبون ند ...

نفهمیدی دلیلش چیه؟

میدونی اگه شوهرم ازاول اینطوری بود اصن مشکلی باش نداشتم چون خیلی مردا اینطورین از اول ک خیلی زبون ند ...

ازش یک مقدار فاصله بگیر. من دارم کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو میخونم تو این شرایط میگه ک ب فکر خودت باش زیاد ازش نخواه مثل قبل باشه بهش فرصت بده دوباره با انرژی بیاد سمتت

ازش یک مقدار فاصله بگیر. من دارم کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو میخونم تو این شرایط میگه ک ب فکر خود ...

منم موافقم 

فقط میتونم بگم از صفر و خط زیر صفر رسید به اون بالا بالاها...کلی فقیری و بدبختی کشید ...یتیم  بود . مادرشم بنده خدا چن سال بعدش فوت کرد....طوری بود ک هیچکس تو فامیل ما راضی نبود من باهاش ازدواج کنم همه مخاااالف سرسخت ..فقط من ..انتخابش کردم ....ماه اول حتی گوشوارمو فروختم برا خرج خونه یادمه همش غذا تخم مرغ داشتیم ...ولی الان خدا روشکر کار فرما شده و کلی از فامیلای درجه یک خودمو برده سر کار ...و بهترین امکانات و به والله قسم بهترین خونه و کلا  رفاه رو برام فراهم کرده ...از نظر مالی خیلی به خانوادم و خانواده خودش میرسه ...ولی همیشه از خاطرات بدش تعریف میکنه و حالش گرفته میشه...کلا خدا هواشو داره خیلی و بشدت مودب  و با مرام و ووووخداییش خوشتیپم هست...

سکوتم را به باران هدیه کردم ..