2777
2789

انصراف نده، تغییر رشته بده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکی ک فقط ب فکر پول و کلاسه به جایی نمیرسه و حاذق نمیشه که مردم به خوبی ازش یاد کنن.

چرا میشن 

جراحای بینی پولکی و کار درست زیادن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

اگه علاقه نداری برو دندون

پزشکی واقعا صعب العبوره

مخصوصا دوره اینترنی و خوندن برا تخصصش

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

والا دختر دایی من دستخط زیبا و رمان نویس قابل پزشک شد الان تو یک شرکت دارویی معتبر کار میکنه علایقشم داره پرستیژ اجتماعی هم داره خواهرش فرزانگان و ریاضی خوند تا فوق لیسانس الانم مدیر قابلی تو صنعت هست نقاش زبر دستی رفت دوره ارایشگری هم دید

پسر گلم 

اگه وضع مالیت توپ توپه برو دنبال علاقت

ولی اگر متوسط به بالا هستی بمون که هم موقعیت اجتماعی داره هم شوهر خوب هم پول خوب،نهایتش به اینا که رسیدی احتیاجی به طبابت کردن پیدا نمیکنی،میری دنیال خوشیهای زندگی و پز دادن 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟