الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۷ترم خوندی هنوز دوره اینترنی شروع نشده درسته؟فکر کنم دوسال اخر بیمارستانید،چی باعث شده علاقه نداشته باشی سختی درسهاش،سختگیری اساتید،یا کلا تو فاز پزشکی نیستی
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
شما سه سال نیم خوندی اون امتحان پایه رو هم دادی واقعا سخت ترین رشته است حق داری تازه اینترنی مونده ولی حیف به خدا یک روزی یاد حرفم میافتی واقعا درسها سنگینه ولی تو ۲۵ سالگی که درست تموم شه خیلی وقت داری دنبال علایقت بری
خواهر عزیزم ، من پشت کنکوری هستم . و خودتون میدونید که چه اوضاعی رخ داده و تمام کلاس های کنکور لغو شده . روزی هزار بار دعا میکنم کاش رشته خوب قبول میشدم و این حجم اضطراب رو تحمل نمیکردم ولی خب کم کاری از خودم بوده . این پدیده ی رایجی در عالم هست که هیچ کس از موقعیت خودش راضی نیست . به این فکر کنید چه کسانی مثل من در آرزوی دانشگاه خوب هستن و شما الان در دانشگاهی هستی که آرزوی من و خیلی های دیگه هست . لطفا افکار مزاحم رو دور کنید و حالا که در این مسیر هستید تلاش کنید . کاربر عزیزی میگفت به پولش فکر کن . این زشت ترین و بد ترین دیدگاه برای یک انسان مخصوصا پزشک هست که با جون آدم ها سر و کار داره بهترین ها نصیبتون
دختر دایی ام از اول روحیه طبابت نداشت اولین باری که رفت برای تشریح طفلی سه روز بالا میاورد تهرانم نخوند راه دور بود ولی الان ادم کیف میکنه زندگی اش رو میبینه
دختر دایی ام از اول روحیه طبابت نداشت اولین باری که رفت برای تشریح طفلی سه روز بالا میاورد تهرانم نخ ...
حالا کاری با این خانوم ندارم ولی ادم لزوما برای طی کردن قله های ترقی لازم نیست از مسیرهای صعب العبور بگذره،یک درصد اگر سختی مسیر طرف رو از پا در بیاره روی کل زندگیش تاثیر میزاره، مثلا دختر دایی شما که طبابت رو دوست نداشته میخوند وبا سختیهای راه دچار افسردگی میشد و... پس این نسخه رو نمیشه برای همه پیچید
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید