2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید دلم داره میترکه

111 بازدید | 13 پست

از قبل از عید با شوهرم سر اینکه میخواد بره شهرشون خونه مادرش با توجه به اینکه خونشونم پررفت آمد هست و ما بچه کوچیک داریم بحث داریم دیشب باز بحثمون بالا گرفت امروز قهر بودیم.امشب مادرش زنگ زده کلی حرف الکی زد بهش...جای اینکه بگه بخاطر بچه و مریضی و ویروس نمیتونیم بیاییم میگه فلانی نمیاد دیگه چجوری بیارمش بچه رو هم نمیتونم بیارم شیر میخواد و اینا خودم میام.و مادرشم یه چیزایی میگفت ب این اینم میگفتش آره میدونم بچه که نیستم...منم بعدش بهش گفتم خوبه خودت میدونی چرا میگم نریم  خدا خودش میدونه...و الان دلم داره میترکه از این حجم دروغ و نیرنگ...چجوری دلمو آروم کنم...😿😿😿

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

بچه ها من از دیشبه نفس تنگی شدید دارم قلبمم تیر میکشه😔

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد درک همسرت پایینه ایشالله سر عقل بیاد

ای وای بخورم پروفایلاتو😍

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
ولش کن بذار خوش بره  ببین محبت مادرش جای محبت ت رو میگیره🍂🍂🍂🤐

مادرش یه پیرزن غرغرو که صدتا دروغم میذاره روش به همه تعریف میکنه...حالا که اینکار کرده اصلا نمیرم...خدا خودش بهم صبر بده

اره نرو صبر کن باید بالاخره شوهرتم بفهمه

بخدا هیچی براشون کم نذاشتم...مادرش یه مدت مریض بوده دو هفته اونجا بودم پرستاریش کردم...حالا اینه جوابم...شوهرمو نمیبخشم بخاطر دروغاش

بخدا هیچی براشون کم نذاشتم...مادرش یه مدت مریض بوده دو هفته اونجا بودم پرستاریش کردم...حالا اینه جوا ...

ببین هر کسی یه فهمی داره براشون مهم نیس ک  مریضی اومده بعدم تا مریض بشن  باید بری بالا سرشون 

استرس داری؟

نه😔

ببین هر کسی یه فهمی داره براشون مهم نیس ک  مریضی اومده بعدم تا مریض بشن  باید بری بالا سرش ...

فک نمیکردم شوهرم اینجور مکار باشه