2777
2789
عنوان

چه سنی برای ازدواج یک دختر مناسب است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطش از معمولی اون طرف تره  ماهی 10 میلیون حقوقشه  مثلا من ک گفتم ماشین  همین ال ...

کلا معیارتون اشتباست برای زندگی موفق 

از نظر من ازدواج صدرصد اشتباهیه

بازم نظرم اینه پسر ۳۳ ساله شرایط عالی نمیتونه داشته باشه مگر از خونواده ثروتمند 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
شرایطش از معمولی اون طرف تره  ماهی 10 میلیون حقوقشه  مثلا من ک گفتم ماشین  همین ال ...

مهم تر از اینا، درک متقابل همدیگه است، دوستت الان اوج جوانی و شور و هیجانشه بهتره با کسی هم سن و سال خودش ازدواج.کنه که دنیای نزدیک به هم داشته باشن، البته اونم نه الان 23 به بعد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
الان دغدغت دوستته:///دوستت هنوز عاقل نشده‌ به درد ازدواج نمیخوره:/اون مرده هم اگر نرمال بود نمیومد ب ...

دختر خونگی میخوان😐😐😐😐 

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

عزیزم نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید ، بعضی توی 20 سالگی اونقدر از نظر عقل و شعور و مسئولیت پذیری آماده شدن که یه ازدواج موفق داشته باشن ، بعضی هم توی 30 سالگی هنوز آماده نیستن .ولی کلا به نظرم  20 به بالا خوبه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
الان دغدغت دوستته:///دوستت هنوز عاقل نشده‌ به درد ازدواج نمیخوره:/اون مرده هم اگر نرمال بود نمیومد ب ...

اون ک داره میاد 

دوستم اجازه نمیده 

میگه چند سال دیگه 

مرده هم گفته هر وقت تو بگی

من دیدمش اتفاقا خیلی نرماله 

یه ادم شیک و پیک و کاملا خوش اخلاق 

یجوری رفتار میکنه ک دهنت باز میمونه 

نمیشه یه سن مشخص گفت چون همه مثه هم بزرگ نمیشن... ولی متوسطش ۲۲به بالاس... زود ازدواج کردن اشتباه م ...

رفیق من میگه چند سال دیگه 

من بهش میگم چند سال دیگه ک اون بحگجا اینکه بابا بشه میشه بابا بزرگ 

اجساس میکنم اصلا درست فکر نمیکنه

اون ک داره میاد  دوستم اجازه نمیده  میگه چند سال دیگه  مرده هم گفته هر وقت تو بگی ...

عزیزم به ظاهر نیست که منم دیدم تو اشناهام طبل توخالی درومدن.بعدم‌ اگر میخاتش دوستتو نصیحت کن بگوتوکه میگی دیگه اینجوری پیدانمیکنی پس دس دس نکن:)

۳۰ یکم دیر نیست؟ کِی لذت ببرن چند سال از ازدواجشون؟خانوما تا یه سنی میتونن باردار شن  ، پس کِی ...

من پارسال ۳۳ سالگی ازدواج کردم..الان از لحظه لحظه زندگیم استفاده میکنم...کیفیت زندگی مهمه...اما بله بچه دار شدن شاید سخت بشه.حرف شما هم درسته...