2777
2789
عنوان

چه سنی برای ازدواج یک دختر مناسب است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق من میگه چند سال دیگه  من بهش میگم چند سال دیگه ک اون بحگجا اینکه بابا بشه میشه بابا بزرگ& ...

اصلا اینک موقعیت مالی و اجتماعی خوب داره ملاک‌نیست...خواهش میکنم هوشیار کن دوستتو ۵سالم دووم بیارن بعد ۵سال کم میاره دوستت

فک‌کن خودش بشه ۲۹سال و شوهرش۴۴ سااال یکم فک کن😑از طرف اون اقا شاید اوکی باشه ولی خودش اذیت میشه از این سن بره تو سختیه ازدواج اونم با مردی ک جوونیشو گذاشته ، حتی خود اون اقا هم شاید تو این سن نیاز ب زنی داشته باشه ک دیگ پخته باشه و دنبال ی زندگیه اروم باشه نه دوسته تو ک اوج شور و نشاط جوونیشه😢بگو خوووب فک کن اینا اصلا ملاک‌نیست

من پارسال ۳۳ سالگی ازدواج کردم..الان از لحظه لحظه زندگیم استفاده میکنم...کیفیت زندگی مهمه...اما بله ...

اره میگم ک نظرا فرق میکنه... مثلا من و همسرم‌ک عاشق بچه ایم اصلا امکان انقد دیر ازدواج کردن نداریم..خودم ۲۳ و همسرم ۲۹سالشه ، تازه ۲تا هم بچه میخوایم😂اگه ب اون سن میرسیدم اصن وقت نمیشد ۲تا بچه بیاریم

۳۰ یکم دیر نیست؟ کِی لذت ببرن چند سال از ازدواجشون؟خانوما تا یه سنی میتونن باردار شن  ، پس کِی ...

نه اصلا دیر نیست شاید یکی توی این سن خودشو آماده ازدواج بدونه، کسی که توی این سن ازدواج کنه صد در صد زندگی مجردی خوب با دوستاش داشته که تازه تصمیم به ازدواج گرفته، بنظرم با بچه هم میشه خوش گذروند

به نظر من سن ازدواج دختر موقعی هست که تجربه تحصیلات  مناسب و اشتغال و روابط اجتماعی رو پشت سر گذاشته باشه

و گرنه به احتمال زیاد بجای یک خانم که قابلیت فکر کردن و استقلال داره میشه یه خانم آویزون که بخاطر مسایل مالی تمام رفتار بد همسر رو تحمل میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من ۱۴ ازدواج کردم ۱۶ خونه خودم بودم بعداز۴ سال بچه دارشدم الان ۲۰ یک بچه ۳ ماخ دارم

خدا حفظش کنه

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ..‌.‌ هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم
نه اصلا دیر نیست شاید یکی توی این سن خودشو آماده ازدواج بدونه، کسی که توی این سن ازدواج کنه صد در صد ...

عزیزم با شوهر هم میشه کلی خوش گذروند به اندازه مجردی اگه همسرت پایه باشه...

هر کسی نظر خودشو داره نظر شما هم محترم

بله با بچه هم میشه خوش گذروند ولی بچه ک بدنیا میاد دیگه خیلی از کارارو نمیشه کرد تا از اب و گل دربیاد

اصلا اینک موقعیت مالی و اجتماعی خوب داره ملاک‌نیست...خواهش میکنم هوشیار کن دوستتو ۵سالم دووم بیارن ب ...

بخدا خیلی باهاش حرف زدم 

میگه نه الا و بلا همین 

میگم بهش تو میتونی هر روز کسیو ک موهاش سفیده به عنوان یه تازه دوماد تو خونه ببینی 

میگه سن واسم ملاک نیست

عزیزم با شوهر هم میشه کلی خوش گذروند به اندازه مجردی اگه همسرت پایه باشه... هر کسی نظر خودشو داره ن ...

من اون پسرو دیدم 

پایه پایست 

وقتی میاد اینجا 

داعم رفیقمو میبره خرید 

همش خوش گذرونی 

عوضش رفیق من تنبله عین پیرزنای 60 ساله همش میخوابه 

عزیزم با شوهر هم میشه کلی خوش گذروند به اندازه مجردی اگه همسرت پایه باشه... هر کسی نظر خودشو داره ن ...

خوش گذرونی دوران مجردی با متاهلی خیلی فرق داره هرکدوم یه جور خاص، کسی که هردوشو تجربه کرده خوشبخته، خوش گذرونی بستگی به روحیه و انرژیت داره حتی با بچه ، یکی تا بچه دار میشه انرژیش به تحلیل میره ولی یکی مثل من چند برابر، پس نمیشه یه عادت رو به همه تعمیم داد