2777
2789

سلام بچها

من گیر کردم 😭

من ۲۷سالمه و تا حالا دوست پسر نداشتم خودمم دختری هستم ک زیاد احساسی نیستم و با اقایون گرم نمیگیرم

حالا ی پسری هست ک همسایه هستیم و کاهی با هم چت دوستانه میکردیم

دو سه شب پیش ب من پیام داد وسط حرف زدنای معمولی و خندیدن گفت بیا امشب دوست دخترم باش .زنگ زد هی میگفت بیا تو بغل بشین و دست کنم تو موهاتو از این حرفا منم میزدم ب مسخره بازی بعدم محلش نذاشتم خوابیدم .خودشم میدونه خیلی بچه مثبتم من 😭😢😢حالا ناراحت شده.شما ک دوست پسر داشتین ب نظرتون این حرف زدنا طبیعیه ؟من واقعا لزین کارا بلد نیسم .خیلی خنگم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا طبیعی نیست احتمالا اون شب ببخشیدا خیلی زده بوده بالا !!!! حالا اگه واقعا میخواست دوست صمیمی تری بشین لازم نبود چرت و پرت بگه بهتر بود , ضمنا بگم مخالف دوست پسر نیستم و خودم با خیلیا چت کردم و دوست هم داشتم

نمیدونم چرا شبها دوست پسرا یاغی میشن و میرن تو فاز...🤔🤔🤔🤔

بدم میاد از پسری ک انقد جلفه و نمیتونه مثل آدم رفتار کنه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

عزیزم خنگ نیستی

مثبتی فقط بلاک

خدایا دیگه خسته ام....از حرفهای پر از طعنه بعضی ها....خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی...اما این مردم نمیزارند روحیه ام شاد شه و همه ی اتفاق های بد رو از یاد ببرم...واقعا بهم صبر وطاقت دادی...خدایا اما حرفهای این مردم وچیکار کنم یعنی کسی وجدان نداره حقیقتا درکم کنه...دلم نمیخوادزیاد کسی رو ببینم چون هر دفعه یکی پیدا میشه که حرفای تلخی بهم بزنه...نمیدونم از روی دلسوزیه یا اینکه نمیخوان....یادمه یکیشون میگفت دلم میسوزه برات چی میکشی خوبه من پیشت نیستم که حرف کشیدناتو داغونیتو ببینم...خدایا خیلی خسته ام خیلی.....بگذریم حرف دلم بود که سنگینی میکرد این روزها نیز بگذرد...اونی که دلمو شکست نفرینش نمیکنم فقط امیدوارم یکی دلشو بشکنه تا معنی دلشکستنو بفهمه...