2777
2789
عنوان

چطوری به خامه صبحونه فرم بدم؟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 50 پست
خامه ی شیرین شده بسته بندی از شهروند میخریدی . .. با خامه صبحونه خیلی دردسر داره تازه سریع هم آب میش ...

عزیزم شهر ما سوپری هم دیگه الان باز نیس...چاره ایی ندارم من باید یه مادر قوی باشم الان🤕

✨🌠good mood comes from inside

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما  شیرینی پزی بلد هستید؟

تا حدودی

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
بریزتو یه ظرف ی کم شکربپاش روش بعد بیس دقیقه بزارفریزر بعدباهم زن برقی ی رب بزنش تولدش مبارک انشالله ...

اره اینکارو میخواستم بکنم، فعلا شکر زدم یه ربعه گذاشتم فریزر خداکنه خوب بشه

ممنون عزیزم😞

عزیزم خامه رو با شکر مخلوط کن بعد بزار داخل فریزر هر وقت کاملا یخ زد بیرونش بیار اجازه بده یکم شل بشه وانیلو اضافه کن هم بزن.البته خامه صبحانه سخته امکان داره خراب بشه😞

اول بزار حسابی سرد بشه ظرفتو بزار تو اب یخ و با همزن بزن

جدی میگی؟ موقع همزدن ظرفشو بذارم تو یه ظرف بزرگتر اب یخ؟ شما تا حالا امتحان کردی؟

بریزتو یه ظرف ی کم شکربپاش روش بعد بیس دقیقه بزارفریزر بعدباهم زن برقی ی رب بزنش تولدش مبارک انشالله ...

این روش عالیه منم امتحان کردم 

خانما میشه دعا کنید به آرزوهام برسم ؟❤️
گلم گاناش درست کن  خامه صبحونه رو به روش بن ماری اب کن یعنی بذار روی کتری  بعد که اب شد ...

بچه یزدی خوبی همشهری خش؟

ندارم پودر کاکائو😞😑 بعد اینا اصلا کاکائو دوس ندارن