2777
2789
عنوان

چطوری به خامه صبحونه فرم بدم؟😟

813 بازدید | 50 پست

سلام

بچه ها امروز تولد پسرمه، میخوام.کیک درست کنم، خامه فرم گرفته ندارم، چطوری خامه صبحانه رو فرم دارش کنم؟ خیلی بچم ذوق داره از دیشب گفته کیک کاکائویی با خامه میخواد😢🤕

✨🌠good mood comes from inside

پودر خامه باید میخریدی

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

بریزش تو پلاستیک ته بلاستیک رو سوراخ کن بعد مثل قنادی ها ی چی بنویس باهاش 🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر خامه باید میخریدی

میدونم ولی اینجا حتی سوپری هم الان دیگه باز نیس، شورای شهرمون تصمیم.گرفته فقط سوپری اونم ساعت11 شب تا 8صبح باز باشن..برا همین هیچی در دسترس ندارم😢

گلم گاناش درست کن 

خامه صبحونه رو به روش بن ماری اب کن یعنی بذار روی کتری 

بعد که اب شد کاکایو بریز و هم بزن 

اخر سر که از دما افتاد بریز روی کیک

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

عزیزم سه چهار عدد سفیده ی تخم مرغ رو هم بزن تا یک نواخت شه بلد ببرش روی حرارت غیر مستقیم مثلا کتری بهش یه نصف پیمانه اب و یه پیمانه شکر اضافه کن و همه رو با همزن برقی هم بزن

کلی خامه درست میشه و پف میکنه

و همچنین باید ظرفتم بزرگ باشه و پیرکس باشه.

یه همچین چیزیه دستور عملش الان میدم دقیقشم میگم

لطفا برام صلوات بفرستین💙

فرم نمیگیره

سعی کن از یه ترفند دیگه استفاده کنی

تو ماسوره بریز شکوفه بزن قبلش با شکر مخلوط کن وبزار فریزر سرد سرد شه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
بریزش تو پلاستیک ته بلاستیک رو سوراخ کن بعد مثل قنادی ها ی چی بنویس باهاش 🍭

دارم وسایل تزئینو فقط خامه ندارم😂 خامه صبحونه همینجوری شله اخه میریزه از روش...