2777
2789
عنوان

خانومای باردار خواهشا بیاید

122 بازدید | 10 پست

دو سه روزه دنده ی سمت راستم زیر سینم بدجور درد گرفته، نفس عمیق میکشم تیر میکشه، از این پهلو به اون پهلو یا خم و راستم میشم درد میگیره بدجور، وضعیت جنینم سفالیکه، توروخدا بگید کسی اینجوری بوده؟ خیلی بد دردیه

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزبزم همش عاديه چون رحمت بزرگ شده فشار مياره بهت 

وای امونمو بریده، دیشب انقد درد میکرد نمیتونستم اینور اونور بشم تیر میکشید، به دکترمم زنگ زدم میگه باید ویزیت بشی بری بیمارستان، منم میترسم تو این اوضاع برم بیمارستان

مشکل ربطی به بارداریت نداره گرفتگی عضلات بین دنده ایه.

سعی کن خودتو سفت نگیری ریلکس باش نفس عمیق هم برات خوبه اسپاسمو باز میکنه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
مشکل ربطی به بارداریت نداره گرفتگی عضلات بین دنده ایه. سعی کن خودتو سفت نگیری ریلکس باش نفس عمیق هم ...

اخه بدبختی نفس عمیقم نمیتونم بکشم بدتر تیر میکشه

آره طبیعیه من که الان درد به پاهام وکمرمم زده بعد غذا هم به معدم فشار میاد روز شماری میکنم تا تاریخ ...

وای خیلی بد دردیه، خودمو چشم زدم، گفتم آخیش چه بارداریه راحتی دارم

من اینجوری ام ، طبیعیه بچه بزرگ میشه استخونا بهشون فشار میاد

اره میگن طبیعیه، الانم که بچه سروته شده پاهاش اومده بالا

منن که واژنم و لگنم در گیره اصلا شب با ناله ایتور اپنور میشم

آخیش آخیش دقیقا مثل من، حالا درد افتاده تو دنده هام