2777
2789
عنوان

بچه ها من میخوام سریع باردار شم چی کار کنم راهی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 104181 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام علیکم ایام الله محرم روبه شما خواهران عزیز تسلیت عرض میکنم انشالله سالار شهیدان امام حسین علیه اسلام حاجات دل شما عزیزانو بدن واسه منم دعا کنید من الان 5 ماهه برای فرزنددار شدن اقدام کردم فعلا خبری نیستم
اللهم عجل الولیک الفرج 
گاهی خیلی دلم میگیره اما ناامید شیطانه البته دعا دیگران در حق آدم زودتر مستجاب میشه خواهران عزیزم مارو از دعای خیرتون بی نصیب نزارید کاش خدا بهم 4 قولو بده ما بچه شیعه ها مخصوصا همسرم سید هستند باید نسل سادات رو زیاد کنیم دعامون بفرمایید
اللهم عجل الولیک الفرج 
سلام. منم 4 ماهه تو اقدامم 5 ماهه دارم قرص فولیک اسید میخورم ازمایش نرفتم بدم میترسم بگن مشکلی داری فقط همین جوری تو اقدامم امروز پری تمام شد دوباره یک شب در میان یا هر شب اقدام کنم ببینیم خدا چه میخاد

سلام منم دوماه اقدام کردم این ماه سوم عادت نشدم تست زدم منفی بود بعد دوشنبه اون هفته اقدام کردم چهارشنبه یه لک شدم هنو عادت نشدم میشه کمک کنی بگین بهم چیکار کنم

سلام خانوما من ماه دوم اقدامم. بعد ماه اول که نشد رفتم دکتر .گفت عجله داری? گفتم اگه زودتر بشه بهتره ...

شما با اون قرصی که خوردی نتیجه ای هم گرفتی؟منم نی نی میخوام اگه هستی جواب بده لطفا

سلام من 3 ماهه برای بارداری اقدام کردم ولی هنوز باردار نشدم خیلی استرس دارم و ناراحتم همیشه پریدم 28 ...

عزیزم اینجور مواقع بهتره از داروخونه کیت تخمک گذاری تهیه کنی و از روز 12_13 بزنی دوخط که شد 24_36ساعت بعد طبق چیزی که رو جعبش نوشته اقدام میکنی. روش دیگه هم سونوگرافی هست که سایز فولی و میگه بهت

من پراز انرژی مثبت و عشق الهی هستم .