2777
2789
عنوان

بچه ها من میخوام سریع باردار شم چی کار کنم راهی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 104181 بازدید | 55 پست
با فاطیما موافقم
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان خوبم من امروز عضو این سایت شدم و دلیل اینکه شما رو همین اول دوست خطاب میکنم اینه که من خیلی وقته این سایت رو میشناسم و همیشه میومدم تو این سایت و از مطالب خوبتون استفاده میکردم و خیلی دوست داشتم خودم عضو این سایت بشم که بتونم سوالهامو مطرح کنم و از اطلاعاتتون مفیدتون بهرمند بشم و یا اگه شما سوالی داشتید بتونم کمک کوچیکی بکنم سرتونو درد نیارم من 22 سالمه و حدود یک ساله یعنی از همون موقع که عروسی کردم برای بچه دار شدن اقدام کردم که متاسفانه بی نتیجه بوده اگه در مورد اینکه چه کار کنم که زودتر بچه دار بشم کمکم کنید خیلی ممنون میشم. با ارزوی روزی که همه کسانی که ارزو دارن مامان بشن بیان خبر خوش بهمون بدن.(الهی امین)
سلام خانوما من ماه دوم اقدامم. بعد ماه اول که نشد رفتم دکتر .گفت عجله داری? گفتم اگه زودتر بشه بهتره. اونم نه گذاشت نه برداشت ده تا لتروزول داد. اولش که اومدم خونه و در موردش سرچ کردم کلی جبهه گرفتم که چه خبره انقدر زود بهم قرص تحریک تخمدان داده و تصمیم گرفتم فعلا نخورم. ولی چند روز که گذشت هی بیشتر و بیشتر وسوسه شدم که بخورم. الانم روز شش پری هست و اخر کرمم رو ریختم و از روز سه شروع کردم به خوردن. ههههههه تا ببینیم خدا چی میخواد. البته اینم بگم سابقه تنبلی مختصر هم دارم.