2777
2789

سلام خانوما ظهر بخیر

من مجردم و پریودام خیلی نامنظمه ینی اخرین بار ۲۵ بهمن پریود شدم دیگه نشدم هنوز

همیشه همینطوریه چیکار کنم بنظرتون؟این دیر پریود شدنا مشکل ساز نشه بعدا برای بارداری و ...؟😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست .تنبلی تخمدان

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
احتمال کیست یا عفونت هست!!

باید برم دکتر؟اخه مامانم میگه داروهای هورمونی خوب نیس بخوری الان ازدواج کردنی درست میشه

عزیزم بابونه رو بعضیا گفتن دم کن بخور قاعده اوره شنیدی شما؟

باید برم دکتر؟اخه مامانم میگه داروهای هورمونی خوب نیس بخوری الان ازدواج کردنی درست میشه عزیزم بابون ...

چرا فقط داروهای شیمیایی؟

من حدودا ۳ ماه صبحها ناشتا ترکیب عسل و ژل رویال میخوردم

الان خداروشکرررر پریودم درست شده🤗✋🏻

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

نه عزیزم یه سونو برو اگه رحمت سالمه و مشگلی از عفونت نیس و فقط پلی کیستیکی 

بشین استرس نداشته باشو زندگیتو کن 

چون مطمعن باش با یه دوره دارو از همه زودترم باردار میشی 

این حرفو از بهترین دکتر و سونوگراف تهران تو گوشت داشته باشو 

به قول دوستی بهتر که بیشتر تو استراحتی زرتی پریود نمیشی

باید برم دکتر؟اخه مامانم میگه داروهای هورمونی خوب نیس بخوری الان ازدواج کردنی درست میشه عزیزم بابون ...

اگه خوب نباشه دکتر تجویز نمیکنه خیالت راحت

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀