2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوان چی بنویسم که بیاید تاپیکم🙏😑

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست

من یه بار 6 ماه نشدم😥😥😥کیست داشتم الانم فقط کوچیک شده، از بین نرفته😢😢😢

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
چرا فقط داروهای شیمیایی؟ من حدودا ۳ ماه صبحها ناشتا ترکیب عسل و ژل رویال میخوردم الان خداروشکرررر ...

آها از کجا تهیه کنم؟

ینی بنظرت این تاخیر افتادن پریودیم برا بارداری بعدا مشکل ساز نمیشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برم دکتر؟اخه مامانم میگه داروهای هورمونی خوب نیس بخوری الان ازدواج کردنی درست میشه عزیزم بابون ...

بابونه رو نمیدونم فقط دم کرده زعفرون غلیظ خوبه.

نه مادر خیلی ببخشید اشتباه کرده منم از دوره دختریم ندونسته دارو نخوردم گفتم برا بعد ازدواج.

کیست ریز داشتم.اگه از اول رفته بودم میتونستم جلوشو بگیرم.

خرداد ماه عمل کردم برا کیستام شاید بشه زود جلوشو گرفت با مادرت صحبت کن گلم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
آها از کجا تهیه کنم؟ ینی بنظرت این تاخیر افتادن پریودیم برا بارداری بعدا مشکل ساز نمیشه؟

ببین گلم من سونو دادم تنبلی تخمدان داشتم

تو اول باید ببینی مشکلت از چیه بعد درمان کنی

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
قطره ویتاگنوس بخور هرروز صبحا ناشتا ۴۰ قطره.. ببین چطور منظم میشی😊

من قرصشو میخورم الان

روزی دوتا صبح وشب😩

قرص‌ بهتره یا قطره اش؟ شمااستفاده کردی؟ 

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
باید برم دکتر؟اخه مامانم میگه داروهای هورمونی خوب نیس بخوری الان ازدواج کردنی درست میشه عزیزم بابون ...

عزیزم حتمابرو دکتر و ازاین داروهای گیاهی سرخود نخور.گیرم بخوری وپریودبشی دفعه بعدی چی؟؟؟

بایدبدنتو تنظیم کنی...

منم توی مجردیم نامنظم بودم وتوجه نمیکردم تااینکه یه دفعه خیلی زیرشکمم دردگرفت. رفتم دکتر سونو کرد فهمیدم یه کیست بززززرگ اندازه پرتقال توی یکی ازتخمدانام هست که بایه ماه دارو مصرف کردن ازبین رفت وتماااااام ولی دکتر گفت اگه دیرتر میومدی بزرگتر میشد ومیترکید وبدبختت میکرد....

از عطاری بخرم؟!شما هم مثل من بودید؟

نه داروخونه..

من واس بارداری میخورم منظمم کرده جوری که با قرصا منظم نمیشدم.. برو گوگل بنویس( کیا با قطره ویتاگنوس منظم شدن نینی سایت) تحقیق کن ببین همه نتیجه دیدن

اره من قرصشو خوردم اثر نکرد اصلاااا قطرش اثر کرده خیلی خوبه بنظر من قطرشو بخور

دستتون دردنکنه فعلا دوبسته خریدم میشه اونا رواستفاده کنم بعدش قطرشو بخورم؟ 

بعد هر یه ظرف قطرش برای چند وعده اس؟ یا چند روز؟ 

من ویتاگنوس خوردم 

الان ۴ ماهه دقیقا سر ساعت میاد 

قرصش و خوردم 

خیلی نامنظم بودم خیلی

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

منم همینطورم همه جور آزمایش و سونو هم دادم هیچ مشکلی نداشتم نمیدونم چیکار کنم دیگه 😔 تازه پریودم که میشم کلی درد میکشم اون روز از شدتِ درد بیهوش شدم

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت
دستتون دردنکنه فعلا دوبسته خریدم میشه اونا رواستفاده کنم بعدش قطرشو بخورم؟  بعد هر یه ظرف قطرش ...

خاهش میکنم اره بخور ضرری نداره ..

والا من بخاطر اینکه تخمدانام بزودی فعال شن زیاد میخورم روزی سه بار ۴۰ قطره میخورم عرض ۵روز تموم شد

معمولا باید هرروز صبح ناشتا ۴۰ قطره بخوری قیمتشم ۵تومنه

خاهش میکنم اره بخور ضرری نداره .. والا من بخاطر اینکه تخمدانام بزودی فعال شن زیاد میخورم روزی سه با ...

خیییلی لطف کردی 

ممنونم ازت که وقت گذاشتی عزیزم

مرسی از توضیحت، نمیدونم چه جوری تشکر کنم چه قدر مهربونی😊😊😊😊😍😍😍