2777
2789
عنوان

خانما با خیانت چه میکنید؟،

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 36 پست
یه مطلبی بگم با اجازتون قطعا الان خیلی ها راهکار میدن برای طلاق ! قصدم فقط طرح یک سواله  لطفا ...

من  دارم خفه میشم، بدنم یخ.کرده، بغض دارم،.نمیدونم چیکار کنم.الان، حتی به روش نیاوردم ولی وقتی میبینم میخنده باهاش ،داغون میشم

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من  دارم خفه میشم، بدنم یخ.کرده، بغض دارم،.نمیدونم چیکار کنم.الان، حتی به روش نیاوردم ولی وقتی ...

شما حق داری

این یه واکنش طبیعیه

ولی هیچکس از جزئیات زندگی کسی باخبر نیست اما برای همه یه نسخه میپیچن

من توصیه میکنم توی شهرتون پرس و جو کنید یه مشاورخانواده ی خوب گیر بیارید و قبل هر اقدامی حتما ازش مشورت بگیرید

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...

حرف که همشون میزنن شاید عکسی جوکی فرستاده

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
یکبار چهار سال پیش دیدم تو اینستا با یک.دختر خراب داره حرف میزنه ومیگفت تا شهرمون.چقدر  میگیری ...

به هیچ عنوان واسه بچه دارشدن اقدام نکن. اگه دیدی باز خیانتاش ادامه داره یه تصمیم جدی بگیر ...تحمل خائنین خیلی سخته...تاکید میکنم لطفا اقدام نکن واسه بچه دارشدن

شما  به عنوان یه مرد چه راه حلی دارین ؟

چون اطلاعی از جزئیات زندگیشون ندارم فکر میکنم بهتره قبل از هر اقدامی پیش یک مشاور خانواده تشریف ببرن

و جزئیات زندگی رو بگن و از ایشون راهنمایی بخوان

یه مطلبی بگم با اجازتون قطعا الان خیلی ها راهکار میدن برای طلاق ! قصدم فقط طرح یک سواله  لطفا ...

خیر بعضی از مشکلات با حرف زدن با درک کردن،و کمک مشاور حل میشه تا وقتی که بتونیم مشکلات زندگی رو حل کنیم طلاق هیچ جایی تو زندگی نداره و نبایدم داشته باشه...

خیر بعضی از مشکلات با حرف زدن با درک کردن،و کمک مشاور حل میشه تا وقتی که بتونیم مشکلات زندگی رو حل ک ...

قبوله

منم موافقم با شما

دوس داشتم نظر بقیه رو هم بدونم

اما یه نگاه ساده بندازیم به تاپیک هایی با همین موضوع ۹۹درصد راهکاری جز طلاق ندادن

و اصلا اطلاعی از جزئیات زندگیه کسی هم ندارن