2777
2789
عنوان

خانما با خیانت چه میکنید؟،

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 36 پست

حتما اول با یه مشاور صحبت کن تا راهشو یاد بگیری چطور کنترلش کنی که زندگیت خراب نشه اگه زندگیتو دوس داری‌

اگه هم نداری طلاق خلاص کن خودتو با‌مرد خیانت کار زندگی مثل جهنمه

ببخشید که اینجا تاپیک زدم مجبور بودم 

ببین عزیزم من هفده سال صبوری کردمو چشم پوشی و هر راهی روشکر کنی رفتم ک فقط بخاطر بچه هامو زندگیم بسازم 

شوهر سابقم خیانتکار بود خیلی تحمل کردم ولی از من ب تو نصیحت مردی ک خیانت کنه محاله ادم بشه 

من بعد هفده سال عطاشوب لقاش بخشیدم 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبوله منم موافقم با شما دوس داشتم نظر بقیه رو هم بدونم اما یه نگاه ساده بندازیم به تاپیک هایی با ...

شما احیانا مرد بتید باشین 

ببخشید ک اینطور عرض میکنم شما ب عنوان یک مرد اگ خانومتون خیانت کنه چ میکنید 

؟؟؟؟

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
شما احیانا مرد بتید باشین  ببخشید ک اینطور عرض میکنم شما ب عنوان یک مرد اگ خانومتون خیانت کنه ...

من حس مشابهی رو تجربه کردم

و در حال حاضر متاهل نیستم

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
من حس مشابهی رو تجربه کردم و در حال حاضر متاهل نیستم

خب پس شمام طلاق گرفتید 

منم همسرم خیانت میکرد چپو راست اصلا شده بود براش فریضه الهی 

الهی ک بهترینا رو تجربه کنید 

توروخدا راهنمایی ام.کنید

واقعا کسی نمیتونه راهنمایی ت کنه ...من دیدم موندم ۹سال....چندبار تکرار ..اما موندم ....بخاطر پسرم ...بااینکه خیلی اذیت شدم ...اما موندم 

برادر همسرم خیانت کرد ۷سال پیش ...خانمش همین ۲۰روز پیش طلاق گرفت ۷سال جنگید تا موفق شد 

این دیگه کاملا به خودت بستگی داره...یه کم صبر کن ...اروم شدی تصمیم قطعی بگیر