2777
2789
عنوان

درد بعد از عصب کشی دندان عقل

133 بازدید | 18 پست

سلام دوستان . من چند روزه دندان عقلمو عصب کشی کردم الان پانسمانه. ولی هنوز تقریبا درد داره . به کار دکتر مطمعنم که کامل عصب کشی کرده ولی نمیدونم چرا هنوز درد داره؟ لطفا کسایی ک عصب کشی داشتن تجربشونو بگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نکشید واست ؟

منم آره چند وقت پیش عصب کشی کرده بودم و تا جلسه بعدیش حس میکردم یکم دندونم بالا اومده و زیرش عفونته ، ولی دیگه پر که کرد واسم دردی حس نمیکنم به حالت اول برگشته

فعلا چیزی ندارم بنویسم

میگم ی چیزی یگم بهم میخندی ؟ ابجی دندون عقل کدومه از کجا بفهمم در اومده یا ن

آخرین دندون یعنی وقتی دیگه لثه جا برا دندون دیگه ای نداره همون اخری میشه دندون عقلت اگه لثه ات جا داره که یعنی هنوز درنیومده

معمولا هم دردش زیاده وقتی میخواد دربیاد

چندسالته؟؟

آخرین دندون یعنی وقتی دیگه لثه جا برا دندون دیگه ای نداره همون اخری میشه دندون عقلت اگه لثه ات جا دا ...

۳۱ سالمه گلم ...نمیدونم منم حس میکنم خراب شده .یا شایدم اون عقل نیست باید جلو آینه طبق چیزی ک شما گفتی ببینم

مگه میشه عصب کشی مال منو دکتر کند گفت عصب کشی نداریم برا دندون عقل

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
درحالت طبیعیش دندون عقل معمولا زود خراب میشه وقتی خراب شد دیگه نباید هزینه کرد باید کشید چون خود عصب ...

درسته منم قصدم این بود بکشمش . ولی من دندونای فک پایینم افتضاحن . اگه میکشید دیگه چیز زیادی برام نمیموند