2777
2789

دختر عمم تیکه میندازه منم مظلوم بهش چی بگم

مثلا میگه خدا سیلشو واسه شما میفرسته برفشو واسع ما منم هی حرص میخورم تیکه یادم بدین😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیکه چیزیه ک درمقابل ی جمله ب طرف انداخته میشه..چیزی نیس از حفظ کنی ک

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من یه دختر عمه ام، یعنی عاااشق دخترداییامم و اونا هم عاشق منن و خییییلی با هم خوبیم خداروشکر😍😍

من با دختر عمه کوچیکم خوبم بزرگه پرروئه🤣

منم یه بار دخترعممو شستم گزاشتم کنار رف به داداشش که خاستگارم بود گف اونم شستم گزاشتم کنار😁🤷🏼‍♀️ا ...

ب مام بگو

برا این تیکها ن خودتو ناراحت کن ن جوابشو بده چون اینجور ادمها پرروتر میشن هرچی دهن ب دهنشون بذاری بدتر میشن میزنن ب اون در دیگه احترام ادم نگه نمیدارن جلو هیچکس 

پس بیخیال مگه مهمه ک میخوای جوابشو بدی هروق ب شخص خودتو خانواده تیکه انداخت جواب بده 

برا این تیکها ن خودتو ناراحت کن ن جوابشو بده چون اینجور ادمها پرروتر میشن هرچی دهن ب دهنشون بذاری بد ...

بابا نمیشه رو مخه 

نمیشه ی حرف بزنه تیکه دار نباشه