2777
2789
عنوان

اونایی که دختر عمه پرو دارن بیااااااین🤣🤣😁

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 75 پست
چجوری جرش دادی بگوووووو🙂

من فرمالیته گرفتم اونا سوختن چون ندارن واسه زنداداش خودشون بگیرین بهم تو مهمونی گفت تو یه کانال نوشته فرمالیته ال بله و مسخره کرده و اینا منم جلو همه گفتم میدونستم انقد میسوزی میرفتم ترکیه میگرفتم البته من واسه سالگرد ازدواجم دارم عروسی میگیرم تو دعوت نیستی از الان چون چش نداری ببینی بهتره نیای واسه قلب خوب نیست 

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=130111795]ب مام بگو[/QUOTE 🙄🙄این حرفی که زدی خیلی تیکم نمیاد یه چی دیگشو بگو ببینم چیکارمی ...

میگه من ک هوشم خیلی بالاس معماهای تو چیزی نیس من ی کانالم زدم "بچه باهوشا"

البته نمیشه تو بیای کد ملی نداری و ...

بعد میگه عکسایی ک فرستادم برف بازیه ی وقت دلت نسوزه😐

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
😐خوبزاربگم اگه منظورش واسه کدملی به سنته که بگو بزرگی به عقله😎ومن عقلم بیشترتوعه😎 واسه اون باهو ...

مرسی میشه بازم بگی😃😘

😐خوبزاربگم اگه منظورش واسه کدملی به سنته که بگو بزرگی به عقله😎ومن عقلم بیشترتوعه😎 واسه اون باهو ...

خواهش میکنم بازم بگو احتیاج دارم😊

میگه من ک هوشم خیلی بالاس معماهای تو چیزی نیس من ی کانالم زدم "بچه باهوشا" البته نمیشه تو بیای کد م ...

😐😐مثلا باید میگفتی کانالی که تو زده باشی ممبراش معلومه چین و اینکه ۹۹ درصد باهوشا هیچوقت نمیگن من باهوشم تو حتما اون یه درصدی و ی خنده ریز بعدش