2777
2789
عنوان

اعتیاد من به کاشت مژه و عواقب بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 7005 بازدید | 181 پست
خلاصه اون شب گذشت من فرداش با عینک افتابی دوباره رفتم ارایشگاه برای میکاپ شینیون و برای فردا صبح عرو ...

ببین قبول دارم مژه های آدم نابود میشه اما این سختیهایی که گفتی رو نداره ها. منم چندساله کاشت دارم، اما راحت حموم میرم، شنا میرم دست و صورت میشورم، تو خیلی به خودت سخت گرفتی. همسر من همش میگه مژه نذار تا چشمات یه کم استراحت کنه، اما منم همین اعتیادی رو که گفتی پیدا کردم. فقط اگه جایی نخوام برم یکی دوهفته مژه نمیذارم و روغن کرچک میزنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من فقط و فقط سرم مژه سریتا زدم ، و طی سه هفته تغییرات جدی کرد مژه هام من ک راضی بودم اما قبل ت ...

یعنی عوارض داره متوجه نشدم درموردش گفتی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واى عزيزم چرا اطلاعات اشتباه ميدي كاملا ريمو ميشه احتمالا دوستاتون بخاطر هزينش نرفتن ريمو 

ن عزیزم رفته بود ریمو میگفت موهام تیکه تیکه قیچی شده بود تازه ارایشگر گفته با رینگ بوده اگه چسب بود ک افتضاح تر میشده، اینم کلا کوتاه کرد مردونه زد

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
ببین قبول دارم مژه های آدم نابود میشه اما این سختیهایی که گفتی رو نداره ها. منم چندساله کاشت دارم، ا ...

درسته بستگی به هرکس داره که چ جوری مراقبت کنه من به خاطر حساسیت زیادم رو پرفکت بودن و مرتب بودن همیشگیشون خیلی خیلی مراقبشون بودم 

یعنی عوارض داره متوجه نشدم درموردش گفتی

ببین برای رشد مژه عالیعههه اما ممکنه باعث سیاهی دور چشم بشه یا اوایل مصرف تو بعضی موارد طرف مژه های خودشم ریخته ، یعنی اونجوری نیست ک رو همهههههه یه نتیجه صددرصدی عالی بذارع ،ممکنه نسازه

بچه ها من سریتا زدم 

مژه هارو خیلییی بلند میکنه اما فقط تا وقتی ک مصرف میکنی . بعدشم بعد یماه یه حالت شوره پشت مژه هات میده ک بده...

میشه یه ریمل پر پشت کننده بهم معرفی کنید ؟ 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

من چند وقت پیش مژه کاشتم خوشم نیومد رفتم ریموو کردم،همه ی مژه هام ریخته بوداز غصه می خواستم دق کنم دیگه خداروشکر بهشون رسیدم الان از قبل از مژه کاشتنم خیلی قشنگتر شده،واقعا اشتباه کاشت مژه و ناخن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
من چند وقت پیش مژه کاشتم خوشم نیومد رفتم ریموو کردم،همه ی مژه هام ریخته بوداز غصه می خواستم دق کنم د ...

واقعا عزیزم اشتباهه محض ، منم الان خیلی راضی ترم از چهرم یکم تایم میکاپم طولانی تر شده اما واقعا هیچی مثل طبیعی بودن اجزا قشنگ و دلنشین نیست ، ناخن کوتاه اما مرتب و لاک زده از هزار جور کاشت مدل به مدل خوشگل تره

عکسه مژه اون موقعتو نمیدی؟🤔

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
واقعا عزیزم اشتباهه محض ، منم الان خیلی راضی ترم از چهرم یکم تایم میکاپم طولانی تر شده اما واقعا هیچ ...

من الان همه ی داستانت و خوندم منم از اول اسفند که مژه هام افتاد رفتم محلول سریتا گرفتم الان مژه هام اینقد بلند شدن انگار ریمل زدم مشکی و فر شدن ، البته من تو این مدت بخاطر اینکه به مژه هام هیچ صدمه ی وارد نشه ریمل نزدم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗