2777
2789
عنوان

اعتیاد من به کاشت مژه و عواقب بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 7011 بازدید | 181 پست

یه شب داشتم تو اینستاگرام با استادم صحبت میکردم درددلم باز شد و همه رو براش گفتم کلی دلداریم داد گفت من کلی برای سلامت پوست و مو و مژه و ... دکتر رفتم از بین کل این محصولا سرم مژه مارک .... خیلی خوبه(اسم مارکو نمیگم چون هم نمیخوام تبلیغ شه هم ممکنه نسازه به بعضیا مدیون شم ) خلاصه کلی برام تعریف کرد منم فرداش رفتم خریدمش ، تو دستور العملش زده بود شبی یه بار ، من مث این قحطی زده ها روزی هفت هشت بار ازش استفاده میکردم و در کماااااال معجزه و ناباوری و ناامیدی هفته پیش مژه هام شروع کرد جوونه زدن فاصله خالی بینشون چندتا مژه خورد خورد دراومده بود ، حس زنایی رو داشتم ک چندسال منتظر بچن و بیبی چکشون مثبت شده کلیییی جیغ زدم هی میرفتم میومدم مژه هامو نشون شوهرم میدادم میگفتم واقعاااا دراومدهههه؟؟؟ توهم نزدم ؟؟؟؟؟ انقد این تغییر یه شبه بود ک اونم تعجب کرده بود واقعا باورش نمیشد ، یه ریمل خیلی خوبم خریدم زدم به مژه هام

کلیییییی کیف کردم بعد چندسال داشتم مژه های طبیعی خودمو ریمل میزدم 

یه شب داشتم تو اینستاگرام با استادم صحبت میکردم درددلم باز شد و همه رو براش گفتم کلی دلداریم داد گفت ...

تقویت مژه سریتا میگن عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من مثل معجزه بود جدا ، یکم میکاپ کردم دیدم نههههه اونقدام بد نیست فقط معمولیه دیگه مثل قبل خوش حالت نیست چشمام اما حداقل طبیعیه و مال خودمه همسرمم کلی ذوق کرد خدا میدونه چقد خوشحال بودم ، امشب باز داشتم جلوی ایینه سرم مژه میزدم یاد نینی سایت افتادم اصلا نمیدونستم استقبال میشه یا نه اما همین ک چندنفرم بخونن و بدونن چ عوارضی داره و چیارو از ذست میدن برام کافیع ، مژه های من هنوز خیلی راه داره تا بشه مث دوره دبیرستانم اما من از همین خورده های کوچولوام راضیمو انگارباز اعتماد بهنفس و انگیزه گرفتم و بابتش از خانوادم و استادم ک اون محصول رو بهم معرفی کرد ممنونم

و خیلی خوشحالم ک اون عفونت چشم باعث خیر شد

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد....

مرسی که خوندین ❤

یه شب داشتم تو اینستاگرام با استادم صحبت میکردم درددلم باز شد و همه رو براش گفتم کلی دلداریم داد گفت ...

اسم سرم پلیز 😑😍

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

استارتر خدایی با این همه بدبختی ..خیلی زود شروع کردی ریمل زدی ها ...به خاطر عفونت میگم ...در ضمن خیلی خوشحال شدم  که  چشمت خوب شده 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

حداقل این همه تو تاپیکت منتظر موندیم اسم سرم تقویتی هم بگو....خودمون تحقیق میکنیم راجع بهش

آره

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html