2777
2789
عنوان

اعتیاد من به کاشت مژه و عواقب بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 7024 بازدید | 181 پست

اون لحظه خداشاهده تنها چییییزی ک ذره ای برام مهم نبود مژه هام و حالتش بود حتی وقتی داشتم چشممو میشستم سعی کردم تاحد زیادیشو بکنم ک موفق شدم ، رفتیم داخل بیمارستان حتی تااونجام با کمک همسرم رفتم به زور لای چشم راستمو باز کردم ک نخورم زمین ... رفتیم دنبال چشم پزشک تشریف نداشتن رفته بودن مرخصی😕 گفتن باید بری بیمارستان راه اهن اونجا فقط دستگاه چشم داره ، اراکیا میدونن کجاست

خلاصع دوباره شلان شلان رفتیم اون سر شهر ، سرتونو درد نیارم اونجا دکتر چشممو باز کرد ، باز کردن همانا و شررر شرررر اب و عفونت بیرون ریختن همانا ... دکتر گفت من تا حالا اینجوریشو ندیده بودم همزمان چشم سمت چپم هم عفونت،ویروسی گرفته بود هم باکتریایی هم یه چیز دیگه 

یه،عالمههههه برام قطره و،پماد و ژل شستشو نوشت 

من با کلی درد و گریه رفتم خونه مامانم ک ازم مراقبت کنه 

بنده خدا کلی گریه کرد گفت از اول تقصیر من بوده من اینو انداختم تو سرت حالا من با چشم داغون داشتم اونو دلداری میدادم ، گفتم برو ریمور بیار اول از همه از شر اینا خلاص شم و برای بار دوم تو اون پنج سال کلا ریمو کردم

شروع کردم قطره ها رو مصرف کردن بچه هاواقعا خیلی بد بود قطره ها؟باعث سری بی نهایت چشمم میشد هی خواب بودم چشمم تار میداد کلاقرمز قرمز بود

بچه ها این چیزا که میگم همشون مرتبا ادامه داشت تا دقیقا ماه پیش اوایل اسفند ، یه روز صبح از خواب بید ...

چشات چیشد اسی، بدو دیگه

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با اکستنشن مژه نریزه مژه هات با اکستنشن مو میریزه قطعامیریزه موهات!!!! مگه اینکه برا چن ساعت ب ...

اع؟؟ من موهام خیلی پره جنسشم عاااالیه بلندیشم تا وسطای کمرمه تقریبا ولی خسته شدم گفتم اکستنشن کنم یعنی انقد بده؟؟؟ 

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
اع؟؟ من موهام خیلی پره جنسشم عاااالیه بلندیشم تا وسطای کمرمه تقریبا ولی خسته شدم گفتم اکستنشن کنم یع ...

خودت در نظر بگیر چسب یا رینگو جوری میزنن ک هر چقدر شونه کنی کنده نشه، پس ب راحتی باز نمیشه... 

برا همون باید قیچی بشه. منم خیلی دوست دارم ولی چون دیدم دوستم موهاشو کوتاه کرد ترسیدم انجامش ندادم

خودت در نظر بگیر چسب یا رینگو جوری میزنن ک هر چقدر شونه کنی کنده نشه، پس ب راحتی باز نمیشه...  ...

اع پس خوب که انجام ندادماااا خیلی افتاده بود تو فکرم

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
اع؟؟ من موهام خیلی پره جنسشم عاااالیه بلندیشم تا وسطای کمرمه تقریبا ولی خسته شدم گفتم اکستنشن کنم یع ...

اره چون سنگینم هس دیگه بدتره

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
یعنی ریمل هم عفونت چشم میاره؟

فک نکنم.. ریمل اگ خراب باشه یا جنس بد باشه باعث گلمژه و تحریک میشه.. عفونتو نشنیدم تاحالا.. 

باز رفتم دکتر دوز داروهارو بیشتر کرد ، اما خودشم نمیدونست علتش چیه گفت ممکنه مال چسب مژع یا روبالشی یا گوشی یا کلا هرچیزی ک باهاش درارتباط بودی بوده باشه 

اینبار پانسمان کرد با پانسمان راحت تر بودم حداقل چشم راستمو باز میکردم اطرافمو میدیدم ، داروها به مرور طی سه هفته بهترم کرد و کل این سه هفته همش یا خونه مامانم بود یامادرشوهرم 

کم کم ک چشمم بهتر شد باز جای خالی مژه هام و مژه های کچل خودم مث خوره افتاد تو جونم نگاه بقیه اذیتم میکرد با احترام به همه ی مبتلایان سرطان واقعا شبیهشون شده بودم کاملا بی مژه خالی خالی ، خداروشکر میکردم بابت کرونا و قرنطینهههه ک نمخوام برم دید و بازدید ولی خیلی حالم بد بود خدایی ، پدرشوهرم اینا متوجه شده بودن یعنی همسرم بهشون سپرده بود انگار ، همش از قیافه بدون مژم تعریف میکردن بنده خدا میگفت الان خودمونی تر شدی باهامون ، اون موقع همش انگارمهمون بودی😂منظورش چشمای همیشه میکاپ داشتم بود

باز رفتم دکتر دوز داروهارو بیشتر کرد ، اما خودشم نمیدونست علتش چیه گفت ممکنه مال چسب مژع یا روبالشی ...

فقط خانواده شوهرت  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
باز رفتم دکتر دوز داروهارو بیشتر کرد ، اما خودشم نمیدونست علتش چیه گفت ممکنه مال چسب مژع یا روبالشی ...

چه خانواده  فهميده اي هستن ديگه مژه نكار من همه پولي كه براي زيبايي ميذارم كنار رو صرف مراقبت از پوستم ميكنم