2777
2789
عنوان

اعتیاد من به کاشت مژه و عواقب بدش

| مشاهده متن کامل بحث + 7010 بازدید | 181 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش مژه میاره خوب نیست .  من خودم هیچ وقت کاشت مژه و کاشت ناخن و هیچ کار زیبایی مصنوعی انجام ...

من که هیچ کار آرایشی انجام نمیدم

نهایتا ی ماسک صورت میزارم تقویت پوست صورت همین

آرایش اساسی سالی یبار

خلاصه وقتی قیافه عجیب همسرمو دیدم رفتم جلوی اینه دستشویی و واقعا جا خوردم ، انگار یه ادم دیگه بودم ، بعد چندین سال مرتب کاشت مژه حالا تمام مژه های خودم کااااااامل ریخته بود و فقط یه ردیف خیلی نازک باقی مونده بود ، هرچند ارایشگرم هربار بهم میگفت ک دیگه پایه مژه هات ضعیف شدع و نمیشه روش خوب کاشت و چسب زد اما من فقط به اون زیبایی مصنوعی تهش فکر میکردم

حالا چی میدیدم دوتا چشمی که همیشه همه به؟درشتی و خوشگلی ازشون یاد میکردن تبدیل شده بودن به دوتا چشم بیییی حاااال کوچولو ، یاد چشمای بابابزرگ خدابیامرزم افتادم اون وسط 😭

حتی اگه اینقد باشه حجمشونم باز ریزش میاره؟؟)):

من میخاستم تابستون بکارم  

گفتم شاید سبک باشن چیزی نشه  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست