2777
2789

من فکر کنم فقرا فقط دارن روز به روز فقیرترمیشن .....

فکر نکنم روزنه امیدی برا کسی که والدین ثروتمندی نداره خودشم استعداد خاصی نداره ویک آدم معمولیه برا ثروتمند شدن باشه!

الان همه میان میگن شوهر ما بی کمک وسرمایه بیل گیتس شده 🤣تروخدا داستان از خودتون درنیارید راست بگید حتی تلخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همونام که شوهرشون واقعا همینه که میگی. واقعا صفر حمایت خانواده، تازه اگر رو بده اونا از ما حمایت میخوان

خودم درسته خیلی سال کار کردم تنها زندگی کردم از خانواده پول نگرفتم. ولی بازم حامی بودن. ولی حانواده اون صفر

بهت میگم چطور: کار زیاد. صبح تا شب کار کردن. مهارت جدید و مدرن یاد گرفتن. تا سی و چندسالگی هنوز کلاس رفتن و اپدیت موندن🥺 گاهی از تفریح و عشق و حال زدن 

و اینکه دوتامون کار می‌کنیم از ۱۸ سالگی