2777
2789

باید دید تو خانواده رفتار پدر مادر باهم چجوریه

قطعا رفتاربچه همون رفتاره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اطرافم دیدم 

یه مورد به پدر و مادر خودش احترام میزاره

ولی به بقیه نه ، چنان جواب میده و گستاخی میکنه که طرف هنگ میکنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
باید دید تو خانواده رفتار پدر مادر باهم چجوریه قطعا رفتاربچه همون رفتاره

چطوربااین قطعیت میشه نظرداد؟وقتی پدرومادررفتارشون درسته وآرومن ولی بچه پرخاشگروگستاخه بازم پدرمادرمقصرن؟

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن
چطوربااین قطعیت میشه نظرداد؟وقتی پدرومادررفتارشون درسته وآرومن ولی بچه پرخاشگروگستاخه بازم پدرمادرمق ...

تجربه ی من دراین مورد این بوده

حالا اگه استثنا وجود داشته باشه بلاخره ریشه در چیزی داره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خواهرمو دومادمون خیلی به هم احترام میذارن ولی پسرشون خیلی حاضر جوابه.

حاظرجوابی با بی ادبی فرق میکنه

چجوری باهاش رفتارمیکنن وقتی گستاخی میکنه؟؟

ما زیاد باهاش بحث نمیکنیم وگرنه جواب تو استینش داره.دومادمون ولی زیاد بهش رو نمیده .اگه بی احترامی ببینه مثلا زیاد تحویلش نمیگیره باهاش حرف نمیزنه.یا باهاش برخورد میکنه دعواش میکنه.در کل یکم از باباش میترسه ولی بازم وقتی دورو برش کسی باشه مثلا ما راحت جواب پدرومادرشو میده

سلام دارلینا خانم

من پسر ده ساله ندارم

ولی پسر ۳۰ ساله ام و خیلی پسر خوبیم.  

شوخی میکنم.

خدایی سخته الان بچه تربیت کردن.

امیدوارم سلامت و موفق باشید.

یکی از کاربرهای خوب نی نی سایت ایشون هستند🌷

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...