2777
2789
سلام دارلینا خانم من پسر ده ساله ندارم ولی پسر ۳۰ ساله ام و خیلی پسر خوبیم.     شوخ ...

سلام.خوبید؟سال نوتون مبارک.بله درخوب بودن شماکه شکی نیست ..

واقعارفتارای پسرم خستم کرده😞

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام.خوبید؟سال نوتون مبارک.بله درخوب بودن شماکه شکی نیست .. واقعارفتارای پسرم خستم کرده😞

عزیزم باهاش صحبت کن من از صحبت کردن خیلی نتیجه گرفتم آروم ومنطقی باهاش حرف بزن 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

حاضر جوابی با بی ادبی فرق داره. پسر من تازه 8 سالش تموم شده. بسیار مودب هست. ولی حرف حق میزنه. مثلا مادربزرگش بهش گفت مامانت ازت کار میکشه بگو این کارها زنونه است پسرم گفت چرا میخوای من مامانم رو اذیت کنم؟ کمک مامانم میکنم به حرفت هم گوش نمیدم 

ولی بی ادبی و توهین و شاخ شونه الکی کشیدن رو چون خیلی جدی باهاش برخورد میکنم انجام نمیده 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
هیچی واقعا نمیدونم چکار کنم خیلی خودخوری میکنم گاهی گریه ولی سعی میکنم خودمو به اون راه بزنم

منم کاملا به بن بست رسیدم معضل بزرگ زندگیم همینه واقعا احساس مرگ میکنم😭

بی ادبیه یه جورایی.وقتی اطرافیان ناراحت میشن.

نه اتفاقا. صراحت کلام رو یاد میگیره و بقیه ام میفهمن نباید کلامی آزارش بدن. من خودم چون هر حرفی رو همون جا جواب میدم دیگه خیلی کمتر بقیه با تیکه و کنایه باهام حرف میزنن 

سلام.خوبید؟سال نوتون مبارک.بله درخوب بودن شماکه شکی نیست .. واقعارفتارای پسرم خستم کرده😞

ممنونم متقابلا

من از ی روانشناس قوی شنیدم که میگفت هر رفتاری از کودک که اشتباه هست. و تکرار میکنه. همون رفتار رو در قالب داستان یا هر چیزی که وصف دیگری باشه زشت و غیر قابل پذیرش براش تعریف کنید. و اصلا به روی خودتون نیارید که بخاطر رفتار اشتباهش عصبانی میشید! عصبانی با ناراحتی فرق داره!!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سالهاس دارم باهاش صحبت میکنم همه راههاروامتحان کردم کاملابی نتیجس

اخلاق پسر شمارو نمیدونم ولی پسر من خیلی از اینکه من باهاش صحبت نکنم و دلخور بشم ناراحت میشه وقتی کاربدی میکنه و میبینه من باهاش سرسنگینم میاد دور وبرم من یکم محلش نمیدم ولی بعد کاملا باهاش حرف میزنم ودلیل ناراحتیموبیان میکنم واین جواب میده روپسرمن شما ببین تشویق هدیه حتی محروم کردن از چیزی که خیلی دوسش داره کدوم روش اثر میزاره ازش استفاده کن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
منم کاملا به بن بست رسیدم معضل بزرگ زندگیم همینه واقعا احساس مرگ میکنم😭

احساس مرگ نکن فقط شروع کن به درمانش. باید جدیت داشته باشی بابت بی ادبی تحریم و تنبیه قرار بده و بهیچ عنوان کوتاه نیا. خیلی محکم باش. همسرت هم همینطور. الکی نبخشیدش 

ممنونم متقابلا من از ی روانشناس قوی شنیدم که میگفت هر رفتاری از کودک که اشتباه هست. و تکرار میکنه. ...

واقعانسل عجیبی ان هیچ راهکاری براش فایده نداره ازاونچه که بدم میومدهمیشه سرم اومده😞

احساس مرگ نکن فقط شروع کن به درمانش. باید جدیت داشته باشی بابت بی ادبی تحریم و تنبیه قرار بده و بهیچ ...

عزیزم همه اینکارارومیکنم بدترمیشه که بهترنمیشه