2777
2789
عنوان

راجع ب پری ورپریده سوال دارم😥😓

297 بازدید | 22 پست

بچه ها این پری خیلی منو اذیت میکنه.از 1 هفته تا 10 روز قبل از اومدنش😫 حسابی مخ منو درگیر میکنه و منو بشدت عصبی و پرخاشگر و بی حوصله میکنه.سردرد میکنم و حس و حالش باهامه.

آخه خب لعنتی میخوای بیای سر موعد خودت بیا دیگه،آخه 10 روز جلوتر چرا با روح و روان من بازی میکنی.پ ر ی و د عذاب آور😠😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من که قشنگ کابوسه آنقدر درد میکشم باز الان گرمیجات میخورم دوروز درد بدی میکشم ولی قبلا ها خیلی بدتر بود لعنت بهش 😥😢

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
Wellwoman بخور 

سلام من سه روز از موعدم عقب انداخته بودم بعد این سه روز یه خونریزی یکی کم تر از پریودی داشتم که روشن قرمز بود اوایلش غلیظ بود ولی روز بعدش دیگ اونجوری نبود این خونریزی ۳ روز بیشتر طول نکنشید و الان روز ۷ موعد پریودمم که منفی بود بیبی تخمدانام تیر میکشه  انگار به سمت پهلوم کش میاد نشسته بودم میتونم باردار باشم؟ امشب خیلی کمر درد دارم و پهلو درد سونو رفتم رحمم سالمه

برای من که قشنگ کابوسه آنقدر درد میکشم باز الان گرمیجات میخورم دوروز درد بدی میکشم ولی قبلا ها خیلی ...

برای من خیلی درد آور نیست.فقط میگم از 10 روز جلوتر حس و حالمو بد میکنه و سردرد میگیرم.انگار همش سرم و مخم سنگینه.قشنگ با روح و روانم بازی میکنه خیلی حس بدیه خییییلییییی.بعد ک روز موعد میشه و میاد خوب و اوکی میشم.ولی قبلش خیلی اذیتم میکنه.آخه لعنتی میخوای اذیت کنی یکی دو روز جلوتر بیا اذیت کن دیگه ن اینکه 10 روز زودتر این دیگه خیلی ظلمه تازه خبری هم نیست از خودش

عزیزم ب جا اینکه خوشحال باشی زود پری ود شدی  بیشتر زنا مشکل تنبلی تخمدان دارن چرا انقدر ناشکری

آخه پریود نمیشم ک زودتر..میگم ک حس و حالش و دردش 10 روز زودتر میاد.اگه خودشم میومد ک اینقدر حرصم نمیگرفت

برای من خیلی درد آور نیست.فقط میگم از 10 روز جلوتر حس و حالمو بد میکنه و سردرد میگیرم.انگار هم ...

شیره و ارده امتحان کردی؟؟؟ سر درد بیشتر بخاطر کمبود آهن هست شیره خرما هم آهن داره حتما بخور هر روز صبح شیره و ارده رو قاطی کن بخور خیلی بهتر میشی. دیگه ده روز زودتر دردت نمیگیره اذیتت نمیکنه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
شیره و ارده امتحان کردی؟؟؟ سر درد بیشتر بخاطر کمبود آهن هست شیره خرما هم آهن داره حتما بخور هر روز ص ...

عزیزم الان چن ساله صبحانه شیره و ارده و عسل میخورم.چون طبعم سرده دکترم گفته پنیر و لبنیات نخورم صبح ها.شیر هم اگه بخوام بخورم با ی چیز گرمی میخورم.ممنون از راهنماییت.ولی خوب اینارم رعایت میکنم😥😓