2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیرنویس میکنن تصاویر آرشیوی هستن وللللللی یه سوال چه جوریه ک آرشیوی هستن ولی یک صندلی درمیون نشست ...

همون اوایل با تماشاچی بود بعد که وزیر بهداشت انتقاد کرد مجبور شدن بدون تماشاچی برگزار کنن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
ولی دونفر ماسک و دستکش داشتن بافاصله هم نسستن

منم قبل کرونا ماسک میزدم دلیل نمیشه مدیری همیشه برنامه هاش یک ماه قبل از تاریخ پخش می‌سازه

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂

وقتی صداو سیما این قضیه رو جدی نمیگیره یه مشته احمق هم از مسافرتهاو مهمونیهاشون نمیزنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
زیرنویس میکنن تصاویر آرشیوی هستن وللللللی یه سوال چه جوریه ک آرشیوی هستن ولی یک صندلی درمیون نشست ...

اونامال ضبط اوایل کرونابودوقتی اوضاع بدترشدارشیوی کردن یعنی مهمان واقعی ولی تماشاگرامال ضبط قدیمه وجوری وانمودمیکنن ک انگارتماشاگروجودداره 

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
اوایل کرونا هم دورهمی ضبط داشته  ضدعفونی میکردن و ماسک میزدن بعضیاشون  واسه همینه که تو ...

خداروشکرمثل شماهم هست 😐اومدن مدیریوباعلیخانی مقایسه میکنن 😐😐😐

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
چ جوری وقتی مهمون میاد رو ب تماشاچیا سلام میکنه و موقع رفتن ازشون خداحافظی میکنه؟؟؟اگ تماشاچی ندارن

اصلا موندم. چطوری توجیهتون کنم 

خب بهش گفتن روبه فلان دوربین سلام کن اون دوربینی که تصویرش میوفته روبه تماشاگرها 

و گفتن رو به فلان دوربینم خد احافظی کن