2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات بشم مممنون چرا اینجوریه واکسن ۲ و ۴ اینجوری نبود

اره عزیزم اتفاقا دختر منم برا اونا خوب بود. فقط یه شب تب کرد. این اینجوری شد. به دوستم گفتم، گفت شیش انگار همینجوره.

من دوشبه نمیخوابم بالا سرشم تا 5 اینا

اره عزیزم اتفاقا دختر منم برا اونا خوب بود. فقط یه شب تب کرد. این اینجوری شد. به دوست گفتم، گفت شیش ...

من زنگ زدم بهداشت گفتم یه ماه عقب بندازم نذاشتن وگرنه تو این وضع هزاربار مردمو زنده شدم تا رفتم و اومدم 

من زنگ زدم بهداشت گفتم یه ماه عقب بندازم نذاشتن وگرنه تو این وضع هزاربار مردمو زنده شدم تا رفتم و او ...

آهان. منم از دوست شوهرم که پزشکه پرسیدیم گفت ببرینش چون معلوم نیس این ویروس تا کی هست. منم فقط رفتم واکسن زدمو سریع اومدم. نه قد نه وزن هیچی نگرفتم

آهان. منم از دوست شوهرم که پزشکه پرسیدیم گفت ببرینش چون معلوم نیس این ویروس تا کی هست. منم فقط رفتم ...

نه والا من وزن گرفت واسه قطه استامینوفش ولی زیر انداز برده بودم براش راستی من شیاف میدارم براش بنظرتون خوبه یا قطره رو بدم

نه والا من وزن گرفت واسه قطه استامینوفش ولی زیر انداز برده بودم براش راستی من شیاف میدارم براش بنظرت ...

من تا حالا شیاف نزدم براش عزیزم.نمیدونم ولی قطعا راحتتره. چون قطره اش خیلی تلخ بود بچم بالا آورد بدجوری. دیگه رفتم مارک پاراکید گرفتم اون خیلی خوب بود اصلا تلخ نبود