2777
2789
عنوان

همسایمون به ما تهمت زد شوهرمم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت به مامانت پیام داده چی گفته ؟؟

هنوز با این سنت نفهمیدی که نباید ناشناس بیارین خونه (حالا داداشم بوده ها). همسایه ها شک میکنن و... .شما هنوز اخلاق و اداب اجتماعی رو نفهمیدید 

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
حالش بهتر شده

خیلی سخت بود بیماریش؟؟؟تو دوره ی نهفته خدایی نکرده تو مبتلا نشدی؟؟

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

مگه حالا قیمتش چقدر بوده قابلمه بوده دیگ که نبوده

تو آپارتمان ما هر شش ماه یه نفر مدیر ساختمون میشه وقتی نوبت واحد ما شد ما هم باغچه رو گل کاری کردیم هم سیم‌کشی پارکینگ رو درست کردم و و... همسایه طبقه بالای ما برای اینکه اعصاب پدر منو خورد کنه گفت دختر من تازه بیه کفش آدیداس خریده بود چهار تومان پولش بوده بردن که یعنی تا حالا دزدی نشده بوده ولی تو مدیرت شما شده

فقط برای اعصاب خورد کنی پدر منم گفت باید زنگ بزنم صد و ده مانور که اومد صورت جلسه بکنه کف‌شهای گمشدش تو صندوق عقب ماشینش پیدا شد !!!!

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
عزیزم  باید باهمسرت هماهنگی میکردی .پیامک همسرت خیلی بد بوده.ولی چرا خودت رو تو دردسر میندازی

فقط یه شب بوده .اخه واقعا موضوع مهمی نبوده . فرداشم رفتن . اصلا تو فکرش نبودم و یادم رف . میدونستم بهش میگفتم

همسرت چه آدم بدیه ها بهش بگو خوب بهونه دستت اومد دقتو خالی کردی خودتو نشون دادی

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....
خوب مامانت مگه اونجا بوده؟

اره دیگه مامانم یه شب برادرم رو میبره خونمون . بعد از اون همسایه ی بی ابرومون فکر میکنه قابلمه اش گم شده زیر سر ماست 

هنوز با این سنت نفهمیدی که نباید ناشناس بیارین خونه (حالا داداشم بوده ها). همسایه ها شک میکنن و... . ...

وا .... چه گستاخ .... باید یه برخورد اساسی با شوهرت کنی

مگه حالا قیمتش چقدر بوده قابلمه بوده دیگ که نبوده تو آپارتمان ما هر شش ماه یه نفر مدیر ساختمون م ...

واقعا به نظرت قیمت قابلمه ی رویی چقدره ؟ اصلا چقدر لرزش داره که ادم تهمت بزنه . 

خودت اگه همچین اتفاقی برات بیوفته بیخودی همسایه ت ر  دزد میکنی ؟

اره دیگه مامانم یه شب برادرم رو میبره خونمون . بعد از اون همسایه ی بی ابرومون فکر میکنه قابلمه اش گم ...

حتما الآنم شوهرت دست پیش گرفته  و قهر کرده و طلبکاره نه؟؟؟

مادرت ناراحت شد از پیام شوهرت ؟؟؟؟خدا بهش صبر بده خیلی ناراحت شدم 

حتما الآنم شوهرت دست پیش گرفته  و قهر کرده و طلبکاره نه؟؟؟ مادرت ناراحت شد از پیام شوهرت ؟؟ ...

اره مادرم گریه کرد . دلم براش سوخت . اصلا تهمت همسایه ی بی شعورمون هم یادم رفت . 

نمیدونم یعنی برای یه شب باید به شوهرم میگفتم . اخه با نظرم چیز خاصی نبود که بگم