2777
2789
عنوان

بارداری-هفته26

130 بازدید | 26 پست

مامانا من الان یک هفتس اسهال میرم چیکار کنم دکترم نیس سوال کنم وقتی میخوام این پهلو اون پهلو بشم شکممو سفت میکنم قشنگ میبینم بچمو یه سمته

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط شب موقع پهلو ب پهلو درد شدید دارم، پاهام و واژنم

سلام من سه روز از موعدم عقب انداخته بودم بعد این سه روز یه خونریزی یکی کم تر از پریودی داشتم که روشن قرمز بود این خونریزی ۳ روز بیشتر طول نکنشید و الان روز ۷ موعد پریودمم که منفی بود بیبی تخمدانام تیر میکشه  انگار به سمت پهلوم کش میاد نشسته بودم میتونم باردار باشم؟

نی نی بزرگ شده عزیزم

سلام من سه روز از موعدم عقب انداخته بودم بعد این سه روز یه خونریزی یکی کم تر از پریودی داشتم که روشن قرمز بود این خونریزی ۳ روز بیشتر طول نکنشید و الان روز ۷ موعد پریودمم که منفی بود بیبی تخمدانام تیر میکشه  انگار به سمت پهلوم کش میاد نشسته بودم میتونم باردار باشم؟

اسهال خوب نیست من تو بارداریم بخاطرش ۱روز بیمارستان بستری شدم مبادا آب دوربچه کم شده باشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من فقط شب موقع پهلو ب پهلو درد شدید دارم، پاهام و واژنم

نه من درد ندارم ولی بالش گذاشتم زیر شکمم شکمم اومد بالا وسط شکمم یه لحظه انگار بچه معلوم شد دوباره گرد شد شکمم

عزیزم بخاطر کم آبی احتمالا آب بدن کم شده این به نی نیتم فشار میاره باید سرم وصل کنی حتما مایعاتم زیا ...

اخه تو این وضعیت سرم نمیشه بخدا میترسم برم دکتر دارم دق میکنم چیا بخورم خوبه

سلام من سه روز از موعدم عقب انداخته بودم بعد این سه روز یه خونریزی یکی کم تر از پریودی داشتم که روشن ...

من همون روز موعد تستم مثبت شد

صب کن دوباره تست بزن امکانش هست اگ اون سه روزو  فقط در حد لکه دیدی

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
اسهال خوب نیست من تو بارداریم بخاطرش ۱روز بیمارستان بستری شدم مبادا آب دوربچه کم شده باشه

چیکار کنم خوب بشم یعنی بخاطر کم شدنه آب دور بچمه